Categories Vijesti o poznatima

KATE HUDSON čeka bebu s glazbenikom Dannyjem Fujikawom

Američka glumica otkrila je da s novim dečkom, glazbenikom Dannyjem Fujikawom, čeka svoje treće dijete. Kate Hudson (38) priznala je da će roditi djevojčicu.

“Cijela moja obitelj ludo je uzbuđena”,  pohvalila se glumica, koja već ima dva sina iz prijašnjih propalih veza, Rydera Russella Robinsona (15) i Binghama Hawna Bellamyja (6).

S glazbenikom Chrisom Robinsonom (51) u braku je bila sedam godina, a razveli su se 2007. zbog, kako je rekla, nepomirljivih razlika. Imaju sina Rydera Russella. Matta Bellamyja (39), frontmena britanskog benda Muse, upoznala je tri godine kasnije. Zaručili su se u travnju 2011., u srpnju su dobili sina Binghama Hawna, a 2014. raskinuli su zaruke.

Fujikawa i Hudson u vezi su nešto manje od godinu dana, a vezu su potvrdili u svibnju prošle godine pojavivši se zajedno na crvenom tepihu na premijeri filma “Snatched” u Los Angelesu.

“Poznajemo se petnaestak godina, on je polubrat moje najbolje prijateljice. Osjećam se kao da njegovu obitelj znam oduvijek. Stvarno je moćno imati s nekim takvu povezanost”, rekla je Hudson, koja je jako vezana za obitelj. Upoznali su se preko njezinih prijateljica Sare i Erin Foster.

“Jedna od stvari koju me moja mama naučila jest pronaći suosjećanje u svemu što radim, dobrotu te da je obitelj sve u životu. Jako je važno kako odgajamo svoju djecu, to je nasljeđe”, rekla je Kate, kći glumice Goldie Hawn (72) i glumca i glazbenika Billa Hudsona (68).

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu