Categories Vijesti o poznatima

EMMA STONE PRIZNALA da na terapije ide od sedme godine jer ima teške probleme

Najplaćenija glumica na svijetu Emma Stone otkrila je gostujući u TV eemisiji “The Late Show With Stephen Colbert” kako od ranog djetinjstva pati od napadaja panike i da je bila “anksiozno dijete”. Pritom je u emisiji pokazala crtež koji je nacrtala tijekom terapije na koju je išla kad je imala devet godina.

Terapija joj je pomogla da se riješi napadaja panike, ali anksioznost je i dalje muči, rekla je. Kao dijete mislila je da nikada neće biti u stanju napustiti rodnu Arizonu, ali do 15. godine ipak je uspjela otići u Hollywood, gdje je ostvarila zavidnu karijeru i osvojila niz nagrada, uključujući Oscara i Zlatni globus.

“Gluma i improvizacija puno su mi pomogli”, otkrila je Emma Stone kako se riješila napadaja panike. Glumica se u svibnju uključila u dobrotvornu akciju instituta Child Mind, podijelivši svoja iskustva u njihovoj kampanji.

Emma Stone nije jedina zvijezda koja je progovorila o svojim nedaćama s anksioznošću. Adele je o tome govorila 2011. u intervjuu za Q Magazine i otkrila da ima problema s panikom na pozornici. Zayn Malik je u lipnju 2016. otkazao svoj nastup na Summertime Ballu i putem Twittera poručio: “Pretrpio sam najgoru anksioznost u karijeri”.

Taylor Swift je o svojoj vezi zbog koje je osjećala anksioznost snimila pjesmu “Out of the Woods” na albumu 1989, a Jennifer Lawrence izjavila je da je imala probleme kao tinejdžerica.

IZVOR: JUTARNJI.HR

Pratite nas na Instagramu