Categories Koncerti

SPORTY SPICE dolazi u pulsku Arenu kao posebna gošća Zucchera

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Svi se sigurno dobro sjećate megapopularne ženske grupe Spice Girls. Upravo će se jedna od njih, kao posebna gošća, pridružiti legendarnom Zuccheru u pulskoj Areni 13. 8.

Melanie C je godinama vladala glazbenim ljestvicama prije nego što se otisnula u solo vode. Godine 1999. snimila je svoj album prvijenac i prodala više od tri milijuna albuma te provela više od 200 tjedana na top-ljestvicama u Velikoj Britaniji. Godine 2004. osnovala je Red Girl Record i pod tim labelom izdala četiri albuma, “Beautiful Intentions”, “This Time”, “The Sea” i “Stages”.

Prošlog listopada izdala je svoj sedmi album pod nazivom Version of Me koji predstavlja potpuno novo glazbeno poglavlje u njezinom životu. Iza nje su nevjerojatni rezultati.

Surađivala je na 11 pjesama koje su bile broj jedan u Velikoj Britaniji i do danas je ostala jedini izvođač koji je bio na vrhu kao solo pjevač, u duetu, kvartetu i kvintetu.

Ovaj uistinu neobični duet zasigurno će biti osvježenje u vrućoj pulskoj noći. Besmrtni Zucchero začarat će vas svojim vokalom i karizmom, a upravo će Melanie C biti „začin” koji će zaokružiti večer i pretvoriti je u pravu glazbenu poslasticu.

Slikovni rezultat za mel c gif

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu