Categories Domovi poznatih

LUKSUZ DO BOLA: Evo kako izgleda dom obitelji Beckham

Beckhamovi su odlučili svojoj prvoj kćeri, koja će se roditi u srpnju, pružiti samo najbolje. Kako bi obtielj mogla uživati u miru i luksuzu, u Malibuu u Kaliforniji, iznajmili su vilu za koju će mjesečno izdvajati čak 60.000 dolara.


Predivna i prostrana vila smještena uz obalu oceana, inače vredi 27 milijuna dolara. Iako imaju dom na Beverly Hillsu, kuća u Malibuu vjerojatno će im biti dom kad im se u srpnju rodi kćer, njihovo četvrto dijete. Ali u prekrasnoj vili Beckhamovi neće ostati dugo. Naime, već u studenom planiraju povratak u Britaniju kada Davidu istekne ugovor s LA Galaksyem. A kako bi do tada mogli potpuno uživati, pronašli su savršenu kuću uz ocean. Ovo prostrano zdanje ima čak sedam soba, devet kupaonica, teretanu, velike prozračne staklene površine, a okruženo je tropskim vrtom.

Ali, nije samo kuća spremna za malu princezu. Par je naime, već rezervirao i termin porođaja koji će se obaviti u privatnoj poliklinici carskim rezom. Datum koji su odabrali je 4. srpnja, Dan nezavisnosti, ali i dan njihove 12 godišnjice braka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu