Categories Modne vijesti

Zimska kolekcija razigranoga hrvatskoga modnog brenda MARBURI

Marburi brend za nadolazeću zimu lansirao je vizualno vrlo efektne ključne komade koji se mogu kombinirati na puno načina i pritom daju važnost modnoj individualnosti.

Haljine odišu neopterećenošću, vizualno su poletne i spremne za svaku dnevnu kretnju pri čemu neće opteretiti tijelo, a ujedno je snažan naglasak na udobnost.

Kroz kolekciju se nižu ženstveni nabori kao i, već zaštitni znak brenda Marburi, voluminozne mašne na ramenima.

Važni dio kolekcije su prirodni materijali traper, samt, viskoza i pamuk, kolekcijom dominira netipičan zimski kolorit koji je upotpunjen decentnim volanima škotskog karo uzorka, animal printom ili pak jednobojnim naborima koji naglašavaju ženstvenost.

Marburi haljine savršeno možete upotpuniti uz neki statement komad poput klasičnog kaputa, nezaobilazne gležnjače ili pak nekog omiljenog remena kojim ćete naglasiti struk jer ni u jednoj kreaciji ne dominira tipična ženska silueta, nego je naglašenost struka u potpunosti negirana i prepuštena individualnoj želji. Unatoč tome, svaka je haljina vrlo ženstvena.

Haljine se vrlo lako pretvore u zanimljive tunike ako ih nosite na svoje omiljene hlače, uz haljine otvorenih ramena kombinira se košulja ili omiljena majica i tako pretvara haljinu iz dnevne u poslovnu varijantu outfita i naglašava razigranosti. Kad ih odjenete, bit ćete primijećene, a istodobno ćete se osjećati lijepo, nesputano i udobno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu