Categories Modne vijesti

ROBERT SEVER PREDSTAVLJA novu kolekciju “Kristina” snimljenu u ambijentu prekrasnog caffe bara “Finjak”

Profinjeno, elegantno, jako chic i ženstveno, ali prije svega samosvjesno – to je stil koji njeguje muza Roberta Severa. Ona je strastvena u svemu što radi, ona je emancipirana i ona modu koristi kao izraz svojeg karaktera. Robert Sever predstavit će 60 odjevnih kombinacija u sklopu nove kolekcije koju je nazvao “Kristina”.

Kolekcija od pregršt dnevnih kombinacija, čime se RS brend najviše i voli baviti, upotpunjena je upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj.

Dizajner prepoznatljiv po složenim total lookovima na svakoj reviji i ove je sezone pripremio selekciju nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama. “Brend koji postoji već 16 godina razvijam uvijek s puno ljubavi strasti i velikog poštovanja prema ženama. Uvijek se trudim obožavanje žena pokazati kroz svoj rad, stvarajući iskreno i sa smislom, a kako već dugo razmišljam o muškoj estetici odlučio sam kolekciju začiniti i muškim kombinacijama, a riječ je o odjeći koju i sam vrlo rado nosim i koju osobno preferiram – od inspiracije jeansom 90-ih, preko vojničkih kaputa, jednostavnih košulja i sportskih majici”, otkriva mali dio svoje nove modne priče koju predstavlja novom kampanjom. Odjeća prepoznata kao romantična, chic poslastica koja ispunjava potrebe moderne žene i muškarca i ove je sezone nastavak ideje koju poznati dizajner ima o tome kako suvremeni ljudi izgledaju, a dosljedan je ostao i u osmišljavanju imena kolekcija. Kako su sve RS kolekcije inspirirane stvarnim ženama i nakon što je prošle zime bila jedno od zaštitnih lica kampanje, ovo jesensko-zimsko izdanje Severovih modnih majstorija dobilo je ime po njegovoj prijateljici Kristini Bangouri.

Foto: Marko Grubišić
Modeli: Iva Marušić i Ana Stanković (Talia Models) i Filip Lazov
Make-up: Nika Žlof
Produkcija: Slobodan Velicki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu