POGLEDAJTE VJENČANICU koja je uspjela zgroziti apsolutno sve žene na svijetu

SHARE

Vjenčanje je poseban dan koji svatko želi isplanirati po svom ukusu. Jedan od najtežih izbora za mladenke predstavlja vjenčanica koje vrlo često više nisu tradicionalne i bijele duge haljine.

Dugačke, kratke haljine, raznih boja i krojeva, danas sve prolazi. Neke će se djevojke odlučiti izgovoriti sudbonosno ‘da’ u ružičastom, neke u žutom, neke u zelenom. Čitateljice je ipak iznenadila kreacija kojom se pohvalio španjolski brend Pronovias.

Ovaj proizvođač vjenčanica odlučio se na nešto sasvim drukčije – posve prozirni kombinezon na strateškim mjestima prekriven kristalima. Kako stoji u objavi na službenoj stranici na Instagramu, timu krojača trebalo je više od 244 sati da je izrade, a ušiveno je više od 200 kristala u obliku čipke.

Većina je ipak komentirala da je ‘ovo malo previše’. Fotografija je objavljena i na stranici Lisa’s Wedding World na Facebooku gdje su korisnici zaključili da je primjerenija za neki noćni klub te da nije za one ‘slabijeg srca’.

New year, new bridal trend?! Gosh I hope not! Would you wear this? This is Pronovias with over 200 crystals embroidered into the lace and took over 244 hours to make!

Posted by Lisa’s Wedding World – Wedding Blog on понедељак 1. јануар 2018.

IZVOR: JUTARNJI.HR

Pratite nas na Instagramu

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar