Categories Modne novosti

OVO JE VJENČANICA koja je dizajnirana preko internetskih komentara

Prošle je godine njihova vjenčanica Hollie bila najpopularnija na Pinterestu, a zbog velikog interesa brend je izbacio i njezinu poboljšanu verziju koju su nazvali Hollie 2.0.

The gown that moves with the wind – Our HOLLIE 2.0 | stylist@graceloveslace.com.au #graceloveslace #theuniquebride

A post shared by Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) on

Naravno, i druga varijanta haljine postala je pravi hit, a poučeni prijašnjim iskustvom, sada su opet odlučili poslušati želje obožavateljica na društvenoj mreži. No ovoga puta nisu unaprijedili postojeću popularnu haljinu, nego su odlučili dizajnirati jednu posve novu, isključivo prema željama žena predloženih u 200 komentara na Pinterestu. Rezultat je bila savršena boho vjenčanica naziva Fabienne.

 Haljina spuštenih naramenica izrađena je od najfinije francuske Chantilly čipke i ukrašena razigranim pomponima.

 U gornjem dijelu uska s lepršavom suknjom A-kroja i dugačkim šlepom, vjenčanica spaja boemski izgled s tradicionalnim te je ispunjenje snova svih budućih mladenki.

 S obzirom na to da je ovu vjenčanicu dizajnirao Pinterest, sigurni smo da će se i ona proslaviti na društvenoj mreži, baš poput one od prošle godine. A poželite li i vi u ovoj vjenčanici prošetati do oltara, naručiti je možete preko webshopa brenda, ali samo do sredine listopada.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu