Categories Trendovi & savjeti

KADA KUPUJETE ŠTIKLE, ovo morate napraviti da biste izbjegle sve probleme

U ovoj bajci glavnu ulogu imaju predivne štikle s visokom, tankom petom, koje noge izduljuju do nebesa, dok stopalo u njima ugodno leži i svoju vlasnicu čini sretnom i zadovoljnom.

Priča o udobnim štiklama mnogim ženama zvuči poput bajke iz slikovnice, no ovaj trik napokon bi taj san napokon mogao prenijeti u stvarnost.

Postoji trik za koji su potrebne samo dvije sekunde, a koji nam i prije kupovanja cipela može reći hoće li biti udobne ili ne. Jeste li spremne?

Za izvođenje ovog trika potreban je metar i nekoliko sekundi pozornosti te cipela koju namjeravate kupiti.

Potrebno je izmjeriti udaljenost između potpetice i dijela cipele u koji ulazi prednji dio stopala. Ako udaljenost broji oko 3 centimetra, štikla će biti udobnija, a ako udaljenost broji 2,5 centimetra ili je kraća – ove štikle bit će prava muka za vaša stopala.

Zašto je tako?

Kraća udaljenost govori nam da će cijela težina biti prebačena na prednji dio stopala, što nikako ne želite, piše “Glamour”.

Kako izmjeriti štikle u dućanu?

Jednostavno! Sa sobom ponesite mekani ili papirnati metar i nemojte se obazirati na začuđene poglede.

Kako izmjeriti cipele u online shopu?

Ovo je malo teži zadatak. Naravno, putem interneta nećete moći doznati koliko je udaljenost između potpetice i mjesta u koje ulazi prednji dio stopala, ali zato se možete poslužiti “pomoćnim trikom”. Izmjerite udaljenost na ekranu, a zatim usporedite s drugim štiklama iz dućana, ili idealno, fotografijom cipela koje imate, a znate da su udobne. Naravno, fotografije koje koristite za usporedbu moraju biti iste veličine.

Priča o udobnim štiklama mnogim ženama zvuči poput bajke iz slikovnice, no ovaj trik napokon bi taj san napokon mogao prenijeti u javu.

Slikovni rezultat za heels louboutin

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu