Categories Vijesti o poznatima

JAY Z PRIZNAO da je njegov brak s Beyoncé građen na lažima

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Ako netko u Hollywoodu pokušava ostaviti dojam savršenog para koji nema problema, onda su to Beyoncé i Jay-Z.
Podsjetimo, par je zajedno od 2002. godine, kada su se upoznali na snimanju spota za hit “03 Bonnie & Clyde”, a 2008. godine izgovorili su “sudbonosno da”. Zajedno imaju troje djece – Blue Ivy te blizance Sira i Rumi koje su dobili 30. lipnja ove godine.
No kao i svaki par, i oni imaju problema, što se posebno moglo vidjeti nakon što je Beyoncéina sestra fizički napala repera jednom prilikom u dizalu, a posebno nakon njezina albuma “Lemonade”, na kojem je opjevala ženu koju vara muž.
Nije dugo trebalo da počnu nagađanja tko je ta “Becky s dobrom kosom”, no duo je cijelo vrijeme mudro šutio, pojavljivao se zajedno u javnosti i slično, zbog čega su se glasine oko nevolja u raju stišale, posebno nakon što je Beyoncé “srušila internet” priznanjem da čeka blizance.
No reper je sada napokon odlučio priznati mali dio istine u takvim napisima na svom novom albumu “4:44”. “Ovo je moj život, uletio sam u sve to i počeo graditi to veliko zdanje koje nije bilo utemeljeno na stopostotnoj istini, a nakon nekog vremena pojavile su se pukotine. Počele su se događati stvari koje je javnost vidjela. Tada sam rekao dosta, bilo je vrijeme da se sruši sve što smo dotad gradili i da krenemo ponovno, iz temelja. Bila je to najteža stvar koju sam napravio u životu”, iskreno je priznao.
Nakon niza napisa o prijevari, lijepa pjevačica emocionalno se udaljila od supruga, a on je to shvatio kao poziv na buđenje. Priznao je i kako ju je molio da ne ode te da je tada obećao da će učiniti sve samo kako bi je zadržao.
Kako je sam zaključio, otad se njihov odnos gradi samo na istini, a čini se kako je to bila pametna odluka.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu