Boja kose inspirirana Griottama najpreporučljiviji je trend za tamnu kosu ovog ljeta

by | 7 svibnja, 2024
hit boja kose za brinete

Dua Lipa, Sophie Turner pa čak i Rihanna barem su jednom imale ovu vatrenosmeđu nijansu za koju se prognozira da će biti u trendu ovog ljeta. Ako ste brineta, ovo je odlična alternativa plavim pramenovima.

Uglavnom, bordo smeđi tonovi bili su rezervirani za hladnije mjesece, ali postoji nešto u infuziji trešnje u tamnosmeđim pramenovima jer djeluju voćno, zabavno i savršeno za ljeto, a istodobno elegantno. Dakle, prije nego što se odlučite za svjetlije pramenove, razmislite i o ovoj “jestivoj” opciji.

Pročitajte: Zendaya je promijenila boju kose: medeno plava savršeno joj pristaje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


Koja je boja “čokoladna trešnja”

Boja kose čokoladna trešnja upravo je ono što njezin naziv sugerira: tamna crvena boja trešnje nadopunjena bogatim smeđim nijansama čokolade. Zamislite ju kao bogatu, crvenu glazuru na čokoladnoj tori. Zahvaljujući ovoj zadivljujućoj boji, vaša kosa dobiva dimenziju i raskošni izgled. Nemojte ovu boju miješati s bakrenom bojom kose, koja više naginje ka crvenoj u narančastim tonovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Tko može isprobati boju “čokoladna trešnja”?

Žao nam je, plavuše, ali ovu boju koloristi preporučuju brinetama. Smeđokose žene uz ovu boju, čiji se intenzitet prilagođava vašim željama (od diskretne nijanse do žarkocrvene), svojoj baznoj boji dodaju dubinu, višedimenzionalnost i bogatiji izgled.

Ova je boja saveznica zdravlja kose jer ne zahtijeva izbjeljivanje. Možete samo dodati nekoliko pramenova ili preljev da biste uživali u novom looku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOVE (@dovecameron)

Pročitajte: Zbogom Barbie eri: Margot Robbie ima novu frizuru i novu boju kose

Foto: Instagram @rachelteetyler