Zbogom Barbie eri: Margot Robbie ima novu frizuru i novu boju kose

Prekrasna transformacija za proljeće

by | 22 travnja, 2024
Margot Robbie

Glumica je nedavno debitirala novom sofisticiranom frizurom i novom bojom kose. Izgled “francuske djevojke” i frizura koja se lako održava čine nam se kao odličan odabir za proljeće i ljeto.

Margot Robbie rekla je zbogom dugoj, platinasto plavoj kosi u stilu barbie lutkice i ovog proljeća, na 10. godišnjoj dodjeli nagrada Breakthrough Prize Ceremony zasjala novom frizurom. Elegantan i jednostavan dugi bob ili lob uparila je i s novom bojom kose odabravši takozvanu old money blonde nijansu koja prekrasno uokviruje njezino lice.

Pročitajte: 9 frizura srednje dužine zbog kojih ćete se odmah željeti ošišati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by pati dubroff (@patidubroff)

Za preobrazbu 33-godišnje glumice zaslužna su tri stručnjaka. Za šišanje kose (gotovo 20 cm) sa suptilnim slojevima zaslužan je frizerski stilist Aleksey Bishop, a za novu boju kolorist Jacob Schwartz, koji je Margot Robbie dodao tamniji korijen i tamnoplave pramenove, čime ju je približio njezinoj prirodnoj boji kose. Frizerski stilist Christopher Farmer stilizirao je lob dodajući mu blago uvijene vrhove u stilu “francuske djevojke”.

Zainteresirani ste za repliciranje elegantnog loba? Njezin ravni stil savršen je za one koji se žele sofisticiranom frizurom približiti popularnom bobu, ali nisu spremni za dodatno šisanje. Tamnoplava boja s tamnijim korijenom odličan je odabir za sve koji se žele odmoriti od bojenja i redovitih odlaska koloristu.

Pročitajte: Uz bob, ovo je frizura koja će apsolutno dominirati 2024.

Foto: @margotrobbiecute