Categories Događanja

Još ovu subotu uživajte u kulinarskim majstorijama majstora kuhara kod Dida Bože!

U subotu, 17. prosinca, u Radićevoj 12 u Zagrebu, svi znatiželjnici i ljubitelji dobre hrane neka budu spremni za još jedan adventski manifest bogatih okusa i mirisa.

S početkom u 17 sati, družba Majstor kuhara: Dario Lide i Matko Bukovec, u Dida Boža Gift Shopu pripremat će besplatne blagdanske delicije. Ovi dečki, zajedno sa svojim proslavljenim chefom, Brankom Ognjenovićem – promiču kulinarsku inovativnost, te će uz podršku Dida Bože ovih blagdana iznenaditi sve znatiželjne gurmane.

Prva na redu je, prije dva tjedna, bila sočna i raskošna jesenska rolada s hrskavim povrćem, punjena Dida Boža pekmezima i smokvenjakom, prošlu subotu su okupljeni mogli uživati u parenim knedlama punjenim Dida Boža džemom u umaku od vanilije i Didinom božićnom punču, dok će ove subote nepcima pružiti topli zagrljaj za zimske dane u novom ruhu – gulaš boeuf bourguignonu, obogaćenom Dida Božinim pekmezima.

Posjetitelji cooking showa i kupci proizvoda, za koje je pripremljeno mnoštvo novih hrvatskih ekoproizvoda, poput ručno rađenih čokoladnih pralina, također imaju priliku sudjelovati u izvlačenju nagrade grupnog cooking tečaja u kulinarskoj učionici Majstor kuhara.

Najsretniji će moći, po principu jedan-na-jedan, kuhati s Brankom i njegovim dečkima u prostorijama udruge Majstor kuhara, koristeći inovativne recepte koje su zajedno razvijali.

Dida i Majstor kuhari tri subote u ovo adventsko doba, u Radićevoj 12, pripremili su raskošnu kuharsku zabavu, a posljednju od njih nikako ne biste trebali propustiti!

RECEPT DIDA BOŽE ZA PREUKUSAN RECEPT potražite na http://www.ljepotaizdravlje.hr/recepti/desert-recepti/poslastice/parene-knedle-punjene-dida-boza-dzemom-u-umaku-od-vanilije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu