Categories Događanja

Hrvatska diskografska udruga donosi “Inkubator” dobre glazbe

Hrvatska diskografska udruge (HDU) u novu godinu krenula je s novim projektom – radijskom emisijom Inkubator, koja će se emitirati na brojnim radio-postajama diljem Hrvatske. Ideja emisije promocija je domaće glazbe i novosti iz glazbene industrije, a za što će uz ekipu iz same udruge biti zaslužan tim u sastavu Ana Radišić i Kornelije Hećimović. Kornelije kao iskusni radijski producent dat će značajan doprinos ovom projektu i osigurati jednu zavidnu razinu produkcije emisiji koja će svaki tjedan donositi najbolju domaću glazbu u domove radijskih slušatelja.

Rijetke su situacije u kojima se poklopi da radite projekt koji volite s ekipom ljudi koji su vam prijatelji. Inkubator nabolje hrvatske glazbe je baš to: rasadnik dobrih ideja, vibracija i emocija. Hrvatska glazbena scena komprimirana u 60 informativnih, dinamičnih, ali prvenstveno zabavnih 60 minuta. Slušamo se!“, kazao je Kornelije.

Ana se, pak, kao televizijska voditeljica našla pred jednim novim izazovom: „Jako se veselim Inkubatoru i svemu što nam donosi. Uzbuđena sam jer ovo je novi trenutak u mojoj medijskoj karijeri, nakon 10 godina ispred ekrana, sada sam ‘ogoljena’ samo na glas, domaću glazbu po prvi puta donosim putem radijskog etera. Zahvalna sam na prilici i sretna jer imam priliku učiti od itekako iskusnih i poznatih radijskih imena, zapravo počašćena sam biti u njihovom društvu!“

Izrazito nam je drago da – u vremenu kada radio u svijetu postiže izrazito visoke rejtinge slušanosti, prihoda i marketinških dosega – domaća glazbena scena dobiva svoj radijski ‘Inkubator’. Ono što uvijek volimo naglasiti je upravo ta neraskidiva veza glazbene i radijske industrije koje se oslanjaju jedna na drugu i pomažu u međusobnom razvoju te nam je to cilj i kroz ovaj projekt. “Inkubator” nam je izazov, ali i prilika da slušatelji radijskih stanica u Hrvatskoj imaju dodatnu mogućnost otkrivati koliko je domaća glazba danas kreativna i razvedena.“, ističu iz Hrvatske diskografske udruge.

Osluhnite čuje li se “Inkubator” dobre glazbe i u eteru vaše omiljene radijske postaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu