Categories Modne vijesti

ŽELIMO IH! Gumene čizme s domaćim potpisom koje ćete obožavati

HIPPY GARDEN BOOTS – ZAGREB
HIPPY GARDEN BOOTS – ZAGREB

Ovo kišno i hladno vrijeme polako nas tjera na to da svoju ljetnu garderobu spremimo i da se pripremimo za jesen i zimu pred nama. Obuću koju smo do sada nosili više nećemo moći, a niti će odgovarati zbog vremenskih uvjeta.

Gumene čizme prvi su izbor mnogih žena i muškaraca kada krenu kiše, a misija kako pronaći prave, dobre čizme često se pretvori u pravu malu noćnu moru. U moru čizama koje stoje i po nekoliko tisuća kuna, ali i koje često nisu najkvalitetnije, ponudu na tržištu odlučila je obogatiti poznata dizajnerica Đurđica Vorkapić koja se krije iza brenda Hippy Garden.

Čizme naziva ZAGREB i TOKYO vrlo su jednostavne, funkcionalne, sigurne, čvrste i najvažnije nepropusne, a nisu ukrašene raznim motivima koji bi omeli vašu pažnju ili odabir dok se odlučujete, nego jednostavnim materijalom oko koljena koji je ukrašen Hippy Garden pločicom.

Čizme TOKYO cijele su od nepropusne gume, dok je vrh čizme jednostavno ukrašen, a čizme ZAGREB su nešto jednostavnije, te je samo donji dio čizme od gume, a gornji dio napravljen je od pamuka i sintetičnih materijala.

Ni unutrašnjost nije klasična, dosadna, nego je ukrašena Hippy Garden logom koji je utisnut na pamuku da vam osjećaj bude još ugodniji. Cijena čizama je 680 kuna, a pronaći ih možete na adresi Masarykova 5 ili na www.hippygarden.net

HIPPY GARDEN BOOTS – TOKYO
HIPPY GARDEN BOOTS – TOKYO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu