Categories KNJIGE

Sedam razloga

Zašto je kršćanska vjera važna?
Imate li odgovor na to pitanje?

Knjiga „Sedam razloga zašto je život s Bogom bolji“ istražuje odgovore upravo na navedeno pitanje – i pritom ne progovara samo onima koji nisu kršćani. Ona na promišljanje o kršćanstvu potiče i sve osobe upoznate s kršćanstvom, sve one koji su kršćani samo na papiru te kršćane koji propituju svoju vjeru. Bez obzira na to u kojoj se životnoj fazi nalazili, svi mi na vlastita pitanja o Bogu/vjeri/religiji/crkvi trebamo pronaći odgovore.

Ako se pitate je li kršćanstvo važno, ima li vjera utjecaj na vaš svakodnevni život i je li život s Bogom uistinu i bolji život, odaberite upravo ovu knjigu. Umjesto da vam govori zašto biste trebali vjerovati da je kršćanstvo ispravno, knjiga „Sedam razloga zašto je život s Bogom bolji“ navest će vam niz argumenata o tome zašto je kršćanska vjera važna i potaknuti vas da dođete do vlastitih zaključaka. Počnite ih istraživati već danas!

„Sedam razloga zašto je život s Bogom bolji“ zanimljiva je i odlično napisana knjiga koja vas izaziva na promišljanje – i zato biste je trebali pročitati što prije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu