Categories Događanja

HOKEJ GROZNICA VRATILA SE U GRAD, a najprije je obuzela brojna poznata lica

Sinoć je u punoj Ledenoj dvorani Doma sportova održana prva domaća utakmica KHL Medveščak koja je označila otvorenje nove sezone srednjoeuropske lige hokeja na ledu EBEL 2017./2018. gdje su Medvjedi dočekali prvog suparnika – mađarski klub Alba Volan.

Svečano otvorenje utakmice obilježilo je bacanje paka našeg olimpijca i hrvatskog rekordera u bacanju kugle, 26-godišnjeg Zadranina Stipe Žunića koji je na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Londonu osvojio brončanu medalju te tako postao prvim hrvatskim atletičarom koji se popeo na pobjedničko postolje na svjetskim atletskim prvenstvima na otvorenom.

Jučerašnjom utakmicom započela je društveno odgovorna i edukativna akcija „Pošumimo Hrvatsku zajedno“ u suradnji KHL Medveščaka i Hrvatskih šuma kojom će se prikupljati sadnice i sredstva za pošumljavanje opožarenih područja Grada Splita i okolice. Ovo je tek prvi korak, a akcija će trajati do kraja hokejaške sezone.

Ovu hvalevrijednu akciju podržali su brojni ljubitelji hokeja koji su uživali u odličnoj atmosferi, a među njima: Kristina Krepela, Katarina Baban, Ana Majhenić, Ana Miščević, Slavko Sobin, Duško Modrinić, Martin i Valent Sinković i brojni drugi.

Utakmice KHL Medveščaka još jednom pokazale su se kao najbolje mjesto zabave za cijelu obitelj.

Sljedeća domaća utakmica KHL Medveščaka na rasporedu je 22. rujna u 19:15 u Ledenoj dvorani Doma sportova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu