Categories Modne vijesti

Sinoć su odaje i tajnoviti hodnici Klovićevih dvora zasjali posebnim modnim sjajem s potpisom Hippy Gardena

Sinoć su odaje i tajnoviti hodnici Klovićevih dvora zasjali posebnim modnim sjajem. Ovaj galerijski kompleks odisao je visokom modom urbanog karaktera, za što je u potpunosti zaslužan Hippy Garden tim na čelu sa dizajnericom i inovatoricom Đurđicom Vorkapić, uz podršku dm-a koji je glavni partner projekta.

Na glavnom ulazu dočekala nas je atraktivna majstorica koja je virtuoznim pokretima motala šećernu vunu. Na sveopće zadovoljstvo uzvanici su znali da ova večer neće biti predvidljiva te da iznenađenja kojima nas sad već tradicionalno Đurđica časti nema kraja. Duž foajea uživali smo u izložbi vizuala beauty fotografija autora Šime Eškinje, modela Leonarda Zeba, a sve realizirano u suradnji s dm-om i njihovom linijom prirodne kozmetike alverde. Ulaskom u mirisom obavijenu dvoranu, dekoriranu raskošnim tepisima zakoračili smo u predivan Hippy Garden svijet.
Topot konja i zvuci vjetra uz etno glazbenu podlogu bili su uvertira u dugo očekivanu reviju.


Đurđica je predstavila upravo ono što se od nje i očekivalo – vrhunsku eleganciju, savršene krojeve i detalje koji oduševljavaju, ali ne odskaču od prepoznatljivog stila kuće Hippy Garden. U kolekciji od 60-ak modela, ističu se dugačke elegantne haljine s asimetričnim izrezima, mašnama i ukrasima, kao i pletene kimono toalete s ravnim i V-izrezom, koje će biti veliki hit nadolazeće sezone. Đurđica je u modu odlučila vratiti i moćnu crvenu boju koja je osvanula na velikom broju raskošnih modela.

Diskretni modni dodatak je i traka za kosu a torbe su bordo, crvene i narančaste kojima je odana počast živopisnom duhu 70-ih godina prošlog stoljeća.


Kolekcija slavi inkluzivnost i različitost, ona ohrabruje žene da uživaju u svojim osobnim stilovima i identitetima te da budu ponosne na ono što jesu i za što se zalažu, rekla je Đurđica Vorkapić.

Svoju autonomnost struke brižno čuva tako što u svom stvaralaštvu produbljuje strast za novim te njeguje slobodu istraživanja novoga. Takvim stavom i djelom modu čini bogatijom i u duhu vremena. Ova suvremena i zrela kolekcija pobudila je i neke sentimentalne osjećaje prema orijentalnoj kulturi bez primisli da prodre u misaoni diskurs rigidnih promatrača.


Za #NEVERSTOPCHANGING kolekciju, frizerski studio Evelin naglasio je teksturu i volumen kose. Sve je ženstveno, senzualno, ali i nekonvencionalno. Šminka Sanje Agić donosi nam novi kod ljepote afirmirajući trend koji se temelji na apsolutnoj kreativnosti.
Fotografije Dejana Barića odlikuju se nenametljivom nježnošću, detaljima, preciznošću i jasnom kompozicijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu