Categories Modne vijesti

Dekadentna elegancija Hippy Gardena

Najnovija kampanja Hippy Gardena nadahnuta je legendarnom glumicom Sophijom Loren. Njezina seksepilnost, snaga i elegancija je bezvremenska, baš kao i nova kolekcija koju je osmislila inovatorica i uspješna dizajnerica Đurđica Vorkapić. Ovaj stil bezvremenskog glamura 60-ih vraća nas nekoliko desetljeća unazad smiono i bez okolišanja slaveći modu, njegujući ideju lijepog u sebi.

Silueta je diskretna i profinjena, dok su materijali mat ili sjajni. U kolekciji prevladavaju glamurozne haljine, baloneri načinjeni od luksuznih metaliziranih materijala, brušene svile i eko-kože kojima neće moći odoljeti niti jedna istinska ljubiteljica dekadentne elegancije.

Svaki od ovih inovativnih komada odjeće odiše luksuzom i krojnom inovativnošću. Veliki novitet je i muška jesensko-zimska kolekcija.

Editorijal je snimljenim u Zagrebačkoj zračnoj luci i hotelu Esplanade, koristeći klišej idealizirane slike na fotografijama. Cijela kolekcija moći će se vidjeti početkom listopada na zagrebačkom Gornjem gradu.

Fotografije potpisuje uspješni modni fotograf s pariškom adresom Šime Eškinja, za make-up je zaslužna jedna od najpoznatijih domaćih make-up artistica Sanja Agić, a frizure poznati zagrebački frizerski salon “Evelin”.

U kampanji su sudjelovali modeli Ida Marković, Josip Kotlar, Patrik Cvetko i Ivan Genda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu