Znate onu viralnu salatu Jennifer Aniston? Čini se da smo cijelo vrijeme pripremali krivu verziju

by | 17 lipnja, 2022
jennifer aniston salata

Ako ste posljednjih mjeseci boravili na internetu, posebice na društvenim mrežama, vjerujemo da vas nije zaobišla barem jedna u moru verzija recepata za salatu Jennifer Aniston. Ipak, čini se smo cijelo vrijeme pripremali krivu salatu.

Podsjetimo se, 2010. godine Courteney Cox je u intervjuu za Los Angeles Times izjavila kako su ona, Lisa Kudrow i Jennifer Aniston na snimanju serije Prijatelji svaki dan, kroz deset godina, jele verziju Cobb salate koju je sama Jennifer osmislila. Ovaj se podatak početkom ove godine ponovno našao u fokusu interneta, koji je obišao uzduž i poprijeko. Odjednom su svi pripremali salatu koju je Aniston jela “svaki dan kroz deset godina”, pa je i pojam “Jennifer Aniston salad” na TikToku pregledan više od 60 milijuna puta.

Recepti koji su kružili društvenim mrežama za ovu salatu najčešće su uključivali bulgur, krastavce, peršin, mentu, crveni luk, pistacije, feta sir i slanutak. No, iako ova salata zvuči jako fino, nažalost, to nije salata koju je Jennifer pripremala i jela.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eating Healthy (@eatinghealthyfeed)

 

“Žao mi je, čini mi se kao da ću sve razočarati, ali to nije moja salata”, izjavila je glumica u Zoom intervjuu za Shape, a isto je potvrdila i u intervjuu za Elle, dodajući da ne zna kako je došlo do recepta koji se proširio internetom. Jennifer je pojasnila da se njezina salata sastojala od zelene salate, piletine, bjelanjaka, malo slanutka, slanine i preljeva na bazi octa, a ponekad bi ubacila i malo pecorino sira.

Bili razočarani ili ne, činjenica jest da je “internetska” verzija “Jennifer salate” vrlo privlačna, pa je slobodno možete i dalje pripremati. Samo nemojte ubaciti baš cijelu konzervu slanutka jer to, kako kaže Jennifer, “nije baš dobro za probavni sustav”.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Glumica i COO brenda Vital Proteins u intervjuu za Shape otkrila je i kako je pilates trenutačno njezina najdraža aktivnost, no priznaje da u zadnje vrijeme nije imala nimalo motivacije za vježbanje jer se generalno osjećala loše zbog svega što se događa u svijetu. Umjesto forsiranja svog tijela, kako je rekla, usporila je te se okrenula meditaciji, za koju kaže da je “najvažnija stvar” koja joj je pomogla da se osjeća bolje.

Pročitajte: Jennifer Aniston godinama se borila s nesanicom, evo što joj je pomoglo

 

Foto: Frazer Harrison/Staff via Getty Images Entertainment