Jennifer Aniston pokazala svoju rutinu vježbanja – sa psima!

Poznata glumica nedavno je proslavila i 53. rođendan, a zašto nam je jedna od omiljenih zvijezda pokazala je i u ovom videu

by | 12 veljače, 2022
Jennifer Aniston

Iako mnoge poznate zvijezde pokazuju zavidnu snagu i spretnost u teretani, često ih vidimo u visokotehnološkim gymovima ili pomalo savršeno osvijetljenim prostorijama. No Jennifer Aniston još jednom pokazala je da je “iz susjedstva”.

Unatoč tome što ne objavljuje često detalje iz svog života, ovaj put objavila je i detaljčić svog vježbanja te nam dala uvid u karakter svojih ljubimaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Iako je Jenifer pokušavala vježbati, koristeći girje i prostirku za jogu, njezini psi bili su jako zainteresirani za to što radi, ali i za kameru.

U jednom trenutku vidi se kako Jennifer doslovno pokušava napraviti vježbu bicikla dok se njezini Lord Chesterfield i Clyde igraju kraj nje i, naravno, dražesno je ometaju. Mora se priznati da Aniston ima uistinu snažnu volju.

Glumica je u petak, 11. veljače proslavila i 53. rođendan, a najviše se istaknula poruka prijateljice i kolegice Reese Witherspoon, koja je u Instagram objavi poželjela sve najbolje, uz komentar: “Kad pomislim na Jen i sve divne avanture koje smo imali zajedno, samo se nasmiješim. Sretnom me čini spoznaja da je @JenniferAniston na svijetu!”, podijelila je Oscarom nagrađena glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Foto: Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment via Getty Images