Imate 5 minuta u danu? Opustite se uz ovu čarobnu vođenu meditaciju

by | 13 ožujka, 2021
meditacija s afirmacijama

Ako ste ikad poželjeli meditirati sa SZA-om, sada imate priliku.

Da je protekla godina sa sobom donijela brojne promjene, svi znamo. No, ako zbog nečega možemo biti zahvalni, to je svakako usmjerenost na ono unutarnje i na rad na sebi – stvari na koje su se mnogi počeli fokusirati upravo tijekom pandemije.

Gotovo da ne postoji poznata osoba koja tijekom 2020. nije počela javno progovarati o mentalnom zdravlju i o metodama pomoću kojih si pomaže u teškim trenucima. Ovo je svakako važno jer, osim što time daju do znanja da, usprkos svojim uspjesima, nisu imuni na probleme s kojima se svi suočavamo, otvaraju javni diskurs o mentalnom zdravlju koje i dalje ne uživa toliki prostor u medijima. (Pročitajte: Ove jednostavne i zdrave prakse koje tijekom karantene prakticira Jessica Alba rado ćemo posuditi)

Poznata glazbenica koja se nikad nije libila progovarati o svojim emocijama i mentalnom zdravlju je SZA, koja nas je prije nekoliko dana počastila svojom verzijom meditacije. U sklopu promocije svog novog i veoma uspješnog singla Good Days, SZA je kreirala GOODLINE, svojevrsni hotline za fanove na kojem mogu razgovarati o svojim problemima, ali i meditirati. Meditacija je dostupna i na SZA-inom Instagram profilu, pa ako ste ikad željeli meditirati uz glazbenicu divnoga glasa, sada je to moguće. (Pročitajte: Ne znate kako izaći na kraj sa stresom? Kate Hudson ima metodu koja bi vam mogla koristiti)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SZA (@sza)

Osim lijepe animacije, SZA svim zainteresiranima nudi vođenu meditaciju koja uključuje afirmacije te poruke ljubavi i umirujuće zvukove zvučne kupke. Meditacija traje svega pet minuta, stoga svatko može odvojiti malo vremena i isprobati je. Ako vam pak ova meditacija ne odgovara, predlažemo da probate metta meditaciju koja bi vas mogla učiniti sretnijima.

(Pročitajte: 3-minutna vođena meditacija koja će vas učiniti mirnijima i prisutnijima)

Foto: Olga Strelnikova/Getty Images via Guliver