Ne znate kako izaći na kraj sa stresom? Kate Hudson ima metodu koja bi vam mogla koristiti

by | 13 listopada, 2020

Glumica Kate Hudson u životu se vodi mantrom bolje je biti mudar, nego u pravu. Kako je istaknula u razgovoru za Health, to je nešto što ponavlja samoj sebi svakog dana, a izreka joj pomaže postupati ispravno i oslanjati se na instinkte, što je jedan od načina na koji se može prevazići stres.

“To usporava vašu reakciju i navodi vas da razmislite umjesto da postupite ishitreno.”

Kad uz uspješnu karijeru imate i troje djece, svakodnevni izazovi dovode vas u iskušenje da griješite. Kate kaže da je fokusiranje na ono što je uistinu važno podsjeća na to da ne postoji dobar razlog da započinje borbu.

Druga izreka za kojom se vodi zapravo je stigla od njezine kolegice i prijateljice, Reese Witherspoon. U trenutku kada se osjećala nesigurno, Reese ju je ohrabrila riječima da zaslužuje da bude tu gdje je. Kate je to s vremenom prihvatila i naučila da se uvijek treba zauzeti za sebe.

“Samim tim što sam živa i što sam ovdje, zaslužujem govoriti ono što mislim”, objašnjava ona.

View this post on Instagram

My hope when I co-founded @fabletics was to create a community that could inspire people to enjoy an active lifestyle without feeling pressure to be perfect. Where mistakes are apart of the journey and what brings us joy and laughter instead of disappointment. A place where we can just be ourselves, where one small step forward is worthy of celebration and one step back is just an opportunity to reflect and not get down on ourselves. And of course, some really cute clothes to support that lifestyle 😉 I feel grateful that the community I set out to create has been what inspires me. In YOGA, intention and gratitude is at the center of my practice. Every day I tune into this and so because it’s #nationalyogamonth I just want to share that gratitude outwardly to everyone who has joined our @fabletics @fableticseu @fableticsmen community 💫 Thank you for the love. Thank you for the support. I hope we can keep inspiring you to stay happy healthy. ✌️#fabletics #fableticscofounder (@swimswammyslippyslappy 📷❤️)

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Kako nadići stres?

Kad osjeti da je preplavljuje stres, sjeti se da život brzo prođe i da treba uživati u njemu.

“Kad stvari postanu teške, pokušavam se sjetiti, premda to zvuči vrlo morbidno, da stvarno nećemo dugo biti ovdje. Treba iskoristiti svaki dan i svaku priliku jer ne znamo što donosi sutra… trebamo se opustiti i biti tu gdje jesmo bez ometanja.”

Za Kate Hudson, zdrav život nije nepoznanica. Njezina linija sportske odjeće Fabletics brzo je stekla simpatije poznatih, a još od lansiranja 2013. godine, popularnost joj raste.

Najnoviji glumičin pothvat vezan je za suplemente, biljne proizvode napravljene s ciljem da pomognu u poboljšanju fokusa, povećanju energije i kvaliteti sna…

Foto: Frazer Harrison/Getty Images, PR

HEALTH

© 2020 HEALTH MEDIA VENTURES INC. SVA PRAVA ZADRŽANA. PRIJEVOD HEALTH US IZDANJA, OBJAVLJENO UZ ODOBRENJE HEALTH MEDIA VENTURES INC. REPRODUKCIJA NA BILO KOJI NAČIN, NA BILO KOJEM JEZIKU U CJELINI ILI DIJELOM, BEZ PRETHODNE PISMENE DOZVOLE JE ZABRANJENA.