Koja je tajna viralnog smoothieja Hailey Bieber?

Glatka koža + ukusan napitak od jagoda

by | 21 kolovoza, 2022
smoothie za kožu

Hailey Bieber smoothie: Ako imate šaku smrznutih jagoda u zamrzivaču, već danas možete isprobati ovaj celebrity smoothie za kojim je poludio cijeli svijet

Recept za smoothie od jagode postao je viralan zahvaljujući djevojci savršene kože, Hailey Bieber. Njegovi sastojci posebno su osmišljeni tako da osiguravaju one nutritijente koji su izuzetno važni za elastičnost i čistoću kože. A kad se tome doda fenomenalan okus jagode, jasno je zašto je recept brzo postao viralan na svakoj društvenoj mreži.

Što sadrži smoothie za glatku kožu Hailey Bieber?

Iako ima predivnu kožu, Hailey ipak nema nutricionistička znanja, pa se zbog nastanka ovog smoothieja povezala s ekipom ljudi. Rezultat je smoothie koji sadrži:

bademovo mlijeko
jagode
vanilija kolagen
hijaluronsku kiselinu
kokosovo ulje
avokado
javorov sirup
datulje
domaću glazuru od jagoda

Što ovi sastojci čine za kožu?

Dva ključna sastojka ovog smoothieja su hijaluronska kiselina i kolagen. Hijaluronska kiselina jedan je od najznačajnijih sastojaka za hidriranje lica, dok suplementi kolagena osiguravaju elastičnost kože te jačanje mišića i kostiju kao dodatni bonus.

Ipak, ni ostali sastojci nisu manje važni. Bademovo mlijeko bogato je vitaminima B6 i C koji djeluju kao antioksidansi i štite kožu od oštećenja. Kokosovo ulje bogato je specifičnim masnim kiselinama srednjih lanaca koje su poznate po svom antimikrobnom i antifungalnom djelovanju, pa djeluje protiv upala na koži. Uloga javorovog sirupa nije samo zasladiti napitak i učiniti ga pitkim već i doprinijeti ljepoti kože zahvaljujući antioksidansima koje sadrži.

Evo kako napraviti Hailey Bieber smoothie:

 

@ella_victoriaaa Replying to @saraahh.hadaadd At Home @Hailey Bieber smoothie 🍓😍 #haileybiebersmoothie #strawberryglazeskinsmoothie #erewonsmoothie ♬ original sound – Ella Victoria

Pročitajte: Najbolji sastojci za smoothie za usporavanje starenja, kako kaže znanost

 

Tekst: Hana Dunđerov, lepotaizdravlje.rs

Foto: Instagram/@haileybieber