Biserna manikura Hailey Bieber hit je ovog ljeta! Znamo kako postići ovaj look

#HaileyBieberNails

by | 22 srpnja, 2022
chrome manikura

Biserna manikura Hailey Bieber, ako je za vjerovati influencericama, vladat će do kraja ovog ljeta…

Općenito, toliko je trendova kad je riječ o manikuri za ovo ljeto da se jednostavno ne možemo odlučiti koja je ljepša i koja nam bolje pristaje. I u moru svih tih ponuda, jedna se odnedavno izborila za prvo mjesto.

Postalo je gotovo nemoguće scrollati TikTokom i Instagramom, a da ne primijetimo chrome, odnosno biserne nokte. A prva koja je ovaj trend nosila bila je Hailey Bieber. I stoga, zaslužno, hashtag #HaileyBieberNails ima više od 42 milijuna pregleda na TikToku.

Biserna manikura Hailey Bieber

Iako je Hailey zaslužna za popularnost bisernog finiša ove manikure, chrome nokti već su neko vrijeme popularni, zahvljajujući dodatnoj dimenziji koju pružaju – ujedno su i neutralni i živopisni.

Haileyne nokte sredila je njezina manikerka Zola Ganzorigt, koja je preko nude laka nanijela chrome puder, a sve je pojačala “krafna” glazurom, odnosno sjajem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

“Ovaj posljednji korak dao je “mokar” metalik finiš njezinim nude noktima”, rekla je ova nail umjetnica.

U pitanju je nešto hrabriji izbor koji oživljava neutralna manikura, a dodaje tonove boje duge. Djeluje futuristički i moderno, osobito ako se kombinira s različitim baznim bojama.

“Razlika u kromatskoj i metalik manikuri leži u samoj teksturi. Metalik je uglavnom duboko biseran, dok chrome odaje sjaj nalik na ogledalo”, rekla je Zola.

Kako postići ovakave nokte

Postoje dva načina kako možemo dobiti ovakvu manikuru: uz pomoć gel lakova i klasičnog laka za nokte ili korištenjem kromatskog pudera.

Pro tip: Kromatski puder se teško uklanja, pa je savjet da na kožu oko nokta stavite ljepljivu traku kako se puder ne bi zalijepio za zanoktice. Ako koristite gel lak, nanesite dva sloja boje, pa zatim stavite da se osuši uz pomoć LED lampe. Onda nanesite kromatski puder na svaki nokat. Kada se puder osuši, nanesite lak za sjaj i ponovno osušite ispod LED lampe.

 

@opi How to: #HaileyBieber aka #GlazedDonutNails Tutorial by @Zola ✨ 🍩 💅🏼 #haileybiebernails #chromenails #metgala #metgalanails #opi ♬ original sound – OPI

 

Ako koristite običan lak, nanesite bazni lak, pa dva sloja željenog laka. Pričekajte najmanje 15 minuta dok se lak ne osuši, pa nanesite puder uz pomoć četkice. Zatim, manikuru završite posljednjim slojem, lakom za sjaj.

Pročitajte: Imate kratke nokte? Svidjet će vam se talijanska manikura

 

 

Tekst: Aleksandra Dudvarski, lepotaizdravlje.rs

Foto: Instagram