Četiri TikTok seksualna trenda vrijedna vaše pažnje

by | 16 ožujka, 2022
seksi trikovi

Otvorenost i dostupnost društvenih mreža, ali i činjenica da se sve otvorenije razgovara o metodama koje će poboljšati seksualni užitak, tema su i TikToka. Čini se da svakih nekoliko tjedana TikTok “podivlja” zbog novog seksualnog trenda, a kako je aplikacija kritizirana zbog širenja dezinformacija o seksualnom odgoju, teško je znati čemu vjerovati. Dr. Janet Brito, seksualna trenerica, ipak je specificirala nekoliko seksualnih trendova na platformi, pa pročitajte koji su to i hoće li vam upravo oni pomoći da imate odličan seks i još bolje orgazme!

“Egg yolk”

Tehnika samozadovoljavanja koja vas može naučiti kako ugoditi sami sebi, kao i drugima. Dr. Brito ističe da je važno pristupiti samozadovoljavanju (čitaj: klitorisu) nježno kao što biste pristupili razbijanju jajeta. Užitak je subjektivan, pogotovo s nečim tako osjetljiv kao što je klitoris, stoga pazite da komunikacija i dodiri budu otvoreni.

Pročitajte: Može li previše masturbacije utjecati na vaš seksualni nagon?

Pristup donjem dijelu trbuha za pristup G-točki izvana

Dr. Brito kaže da je ovaj hack učinkovit samo za neke, ali kada uspije vidite koliko je nevjerojatan. Najvažnije je eksperimentirati jer neke osobe mogu doživjeti više osjeta od drugih oko područja zdjelice. To bi značilo, iako je kod nekih ovakav seks 1000 puta intenzivniji, drugi su imali neugodne trenutke poput ispuštanja vjetrova i slično.

Seksualni jastuk ispod stražnjice

Seksualni jastuci postali su popriličan hit prošle godine, a i sada u 2022. godini još uvijek drže težinu kada se razgovara o seksualnim trendovima. Oni su tu da pruže “čvrstu, stabilniju” bazu koja omogućuje dublju penetraciju i može pomoći u izbjegavanju boli za one koji dožive takav osjećaj prilikom penetracije.

Pročitajte: Što je sapioseksualnost? Definiramo ovaj kontroverzni seksualni identitet

Tantrički seks

Ova drevna praksa godinama je bila na naslovnicama, a podrazumijeva samo uživanje u senzaciji. Umjesto toga, usredotočite se na orgazam. Dr. Brito ističe da je tantrički seks zapravo izvrstan za istraživanje vašeg tijela bez prosuđivanja ili očekivanja, kako piše the-sun.com.

Pročitajte: Šest trendova koji će podići vaš orgazam na višu razinu ove godine

Foto: Pexels