Framing: masturbacija koje se žene ne mogu zasititi

by | 17 svibnja, 2021
masturbacija, žena

Razbijanje stigme oko mentalnog zdravlja postaje sve važnije. A upravo to znači briga o sebi. Ako niste za opciju da uvijek morate tražiti savjet i pomoć liječnika (osim ako to stvarno nije potrebno), pokušajte sami djelovati na vaše zdravlje jer uistinu ima puno načina kako to možete napraviti.

Jedan od tih načina upravo je i masturbacija – tema koja definitivno više nije tabu već jedan od najlakših načina da poboljšate dobrobit svog zdravlja. Prema stručnjacima, masturbacija pomaže u smanjenju stresa, jača san i pomaže u boljem raspoloženju. Upravo tome teži i aplikacija Ferly&lt, digitalni prostor za žene koje žele postići zadovoljno kroz emocionalni i mentalni aspekt seksualnosti.

Pisali smo o edging tehnici masturbacije koja se prakticira na način kad se dovedete do ruba da malo usporite i tako ukrug. A pisali smo i o Mindful masturbaciji koja predstavlja intimnu i transformacijsku praksu, čijim izvođenjem postajemo bliži sa sobom samima.

Sada vam donosimo još jednu tehniku – framing.

Framing tehnika kombinacija je mindfulnessa (svjesnog i prisutnog načina života) i masturbacije, a fokus je na tome kako je postizanje orgazma nešto što ima više veze s mozgom nego tijelom. Mozak je jako moćan alat, a ideja ove tehnike je isključiti pornografiju i misli koje ometaju i umjesto toga upotrijebiti svoj um i maštu kroz vizualizaciju nekog seksi scenarija. Upravo taj način doživljavanja orgazma može drastično utjecati na zadovoljstvo. (Pročitajte: 3 stvari koje prema stručnjacima žene trebaju znati o masturbaciji)

Kratke erotske priče, koje su sve popularnije, bit će izvrstan način da se dovedete u zonu opuštanja i zadovoljstvo kakvo vam treba. (Pročitajte: 7 razloga zašto je masturbacija odlična za zdravlje)

FOTO: Andrea Piacquadio/Pexels