Ovaj TikTok burger s niskim udjelom ugljikohidrata postao je strašno popularan

Ovaj burger je jednostavan način da pojedete više povrća

by | 10 studenoga, 2021
Burger s niskim udjelom ugljikohidrata

Ugljikohidrata često unosimo više nego što nam je to potrebno, no zamjena samo jednog sastojka omogućit će vam da unesete više povrća!

Pročitajte više… Kako napraviti najbolji biljni burger? Imamo dva super recepta!

Kako često idemo linijom manjeg otpora, ni ne promišljamo da bi nam okus nekog jela bio praktički isti, čak i ukusniji, ako se sjetimo još nešto iskombinirati.

@janellerohnerIt’s bussin! #lowcarb #caloriedeficit #mukbang #bussin♬ original sound – JanelleRohner

Jedna TikTok korisnica i food blogerica upravo je tako jednostavnom idejom postala popularna. Janelle Rohner skupila je više od 10 milijuna pregleda videa u koji, pazite sad, dodaje nekoliko listova špinata i zelenu papriku između svoja dva pureća burgera. Dakle, nema kruha. Također, umjesto majoneze koristi senf! Vi, naravno, možete umjesto purećih pripremiti i neki veganski burger, internet vrvi receptima.

Pročitajte više… 5 brzih i ukusnih recepata za zdrave vegeburgere

Iako ne podržavamo svijet bez ugljikohidrata jer su jednako važni kao i proteini i masti za naše funkcionirane, odlično je ne pretjerivati s pekarskim proizvodima i ponekad zamijeniti burger bun s papričicom koja vam malo dodaje energije i raspoloženja zbog svoje količine vitamina C. Mi ovu ideju isprobavamo već sutra!

 

Foto: iStock/Getty Images