Stigao je novi hit model omiljenih tenisica, u duetu odličnih boja

by | 18 rujna, 2022

Nakon što je osvojio svijet modelom New Balance 550 tenisica, sada je na redu još jedan novi hit koji će isto tako oduševiti ljubitelje ovih kultnih modela! New Balance i Aimé Leon Dore najavili su povratak modela 650, koji je upravo prije tri dana pušten u prodaju. Obilježen je bijelo/crvenom bojom, ali i plavom, a jako podsjećaju na 550 tenisice pa su tako čak i njihove razlike iznimno male. Model je viši, rekli bismo aerodinamičan, i spreman za nošenje odmah.

Model je napravljen s velikim N logotipom te oznakom 650 koja je postavljena na prednjem dijelu stopala. Uz to, tu je još košarkaški logotip te suptilni jednobojni crni “detalji” koji se pojavljuju na samoj tenisice. White/Blue je kombinacija bijele i pariško plave, a White/Red je kombinacija bijele i crvene.

Ove godine već su izašle tenisice 650 koje su bile kao mali test za potrošače, a kako je sve prošlo i više nego dobro, kolekcija je proširena i puštena u prodaju u novim bojama. Kako smo već rekli, 15. rujna ove su tenisice puštene u prodaju na američkom tržištu, a uskoro će i šire!

Pročitajte: Prada je odlučila: Ovaj model cipela nosit ćemo kroz cijelu jesen

new balance 650

new balance 650

new balance 650

new balance 650

new balance 650

new balance 650

Foto: New Balance; naslovna: @jolien.laenen