Jutarnju rutinu Jennifer Aniston svi bismo trebali prakticirati

by | 8 kolovoza, 2022
jennifer aniston zdrave navike

Ona izgleda besprijekorno u svako doba dana, čak i kad se žali da je izmoždena i preopterećena. Zato smo morali saznati: Koju tajnu krije jutarnja rutina Jennifer Aniston?

I tijekom intervjua u rano jutro, Jenn izgleda besprijekorno: kosa joj je sjajna, koža joj blista i zrači dobrom energijom. Pritom, iako potpuno nebitno, ali u ovom slučaju može biti značajno: ona ima 53 godine.

Jutarnja rutina Jennifer Aniston

Njezina rutina, očigledno djelotvorna, ipak nije državna tajna. Jenn svoje navike rado dijeli s drugima. Pritom, prilično su jednostavne: meditacija, zdrav doručak, nešto suplemenata i sposobnost da dozira sve obveze i osluškuje te poštuje svoje tijelo.

Tajna br. 1: Kolagen

Jennifer tvrdi da je jedna od njezinih tajni kolagen, protein koji u dvadesetima, kad smo svježi i zategnuti, uzimamo zdravo za gotovo. On nakon četrdesete naglo počne opadati, a naša koža gubiti tonus.

“Liječnik mi je predložio da počnem koristiti kolagen u prahu. Inzistirao je da ga koristim prije obroka, a jedini način za to je kava. Kava je sveta! Ona se ne mijenja, u njoj se uživa! Morao je obećati da kolagen neće promijeniti okus moje kave”, sjeća se Jennifer.

Ubrzo, liječnik ju je naučio kako koristiti kolagen, a ne pokvariti smoothie, pa je jedna doza kolagena postala jutarnja rutina Jennifer Aniston. Prve rezultate vidjela je nakon šest tjedana. Tvrdi da su joj kosa i nokti postali jači, a treninzi bivali manje iscrpljujući.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Tajna br 2: Proteini

Jako je važno što unosimo u tijelo, posebice nakon četrdesete, kad žene počnu naglo gubiti mišiće, na račun masnog tkiva. Proteini su od ključne važnosti da se ovaj proces zaustavi. Jennifer može zahvaliti istom liječniku za ove informacije. Svaki njezin doručak je baziran na proteinima i povrću.

Tajna br 3: Meditacija

Za Jennifer je meditacija doista važna. Ako preskoči svoju svakodnevnu praksu ili propusti nekoliko dana, ona primijeti razliku. Napetija je, manje se smije i njezin prepoznatljivi osmijeh nestane.

“Kako izgleda moje jutro? Budim se, meditiram i odmah poslije toga prošetam svoje pse. Nakon toga, vježbam, umijem se i počinjem dan – obrokom”, priča Jennifer Aniston.

Pročitajte: Jennifer Aniston godinama se borila s nesanicom, evo što joj je pomoglo

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Vjerujemo da ćete se složiti s nama da je jutarnja rutina jedne od omiljenih glumica današnjice zapravo vrlo izvediva, a korisna bi bila svima nama. Pa, isprobajte!

Pročitajte: Znate onu viralnu salatu Jennifer Aniston? Čini se da smo cijelo vrijeme pripremali krivu verziju

 

Tekst: Hana Dunđerov, lepotaizdravlje.rs
Foto: Jonathan Leibson/Stringer/Getty Images Entertainment