Categories POKLONI I AKCIJE

NAGRADNA IGRA! Must-have linija za masnu kožu lica

Kožne nepravilnosti poput akni, prištića i mitesera javljaju se kada tijelo prolazi velike hormonalne promjene. Kod otprilike 80-90 posto mladih osoba pojavit će se određeni stupanj nepravilnosti na koži, a 20-30 posto njih potražit će liječničku pomoć. Obično pogađaju adolescente, ali prisutni su i kod odraslih osoba, posebice žena. S obzirom na to da većinom zahvaćaju mladenačku kožu, pojava akni i prištića može utjecati na samopouzdanje i samopoštovanje.

VIDLJIVO POBOLJŠANJE UNUTAR DVA TJEDNA

Odgovarajuća i redovita njega masne kože sklone aknama poboljšat će stanje kože i spriječiti:

– nastanak novih nepravilnosti. Eucerin DERMOPURE njega sadrži jedinstvenu kombinaciju

– protuupalnih i antibakterijskih sastojaka koji ublažavaju simptome masne kože i reguliraju ih

– lučenje sebuma, a pritom sprječavaju nastanak novih prištića, akni i mitesera. Aktivni sastojci djeluju na samom izvoru nastanka kožnih bolesti i udovoljavaju potrebama zahtjevne masne kože, a poboljšanje kože može se očekivati već nakon dva tjedna.

DOPUNSKA NJEGA U LIJEČENJU AKNI

Lijekovi protiv akni mogu isušiti koži i učiniti je osjetljivom na svjetlost. Protiv tih simptoma moguće se boriti korištenjem dodatnih preparata za njegu masne kože poput Eucerin DERMOPURE dopunske umirujuće kreme koja smanjuje crvenilo lica, pruža intenzivnu hidrataciju i umiruje kožu tijekom terapije propisane za liječenje akni.

EUCERIN DERMOPURE NJEGA VIDLJIVO SMANJUJE AKNE I POBOLJŠAVA STANJE

MASNE KOŽE SKLONE AKNAMA

Simptomi akni variraju, jednako kao i stupanj ozbiljnosti stanja, stoga je važno rutinu njege kože prilagoditi svom stanju. Za najbolje rezultate preporučuje se korištenje kombinacije Eucerin DERMOPURE proizvoda koji čiste, toniraju te njeguju masnu i aknama sklonu kožu.

POKLON ZA VAS!

Eucerin vam daruje poklon-paket proizvoda sa slike “it” DERMOPURE linije!

Kako do poklona?

  • 1. Potraži post sa slikom Eucerin Dermopure proizvoda objavljenu na našem Instagram profilu (objavljena 14. 12. 2017.) i ispod njega ostavi komentar “Želim Eucerin poklon-paket”.
  • 2. Ako već nisi, lajkaj naš Instagram profil.
  • 3. Pričekaj 21. prosinac kada ćemo u našem Instagram storyju objaviti sretnu dobitnicu izabranu putem sustava Random.org. Sretno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu