Uz novi broj časopisa “Ljepota&zdravlje” dobivate odličan poklon

by | 2 studenoga, 2019

“Ljepota&zdravlje” ima jednu konstantnu misiju kad je riječ o vama, našim čitateljima. Pratiti vas u trenucima najvećeg opuštanja, inspirirati vas, “podizati” i usrećivati, ali i oplemeniti vaš život u svim segmentima – to je ono čemu stremimo i u čemu uživamo svih ovih godina.

S time na umu, ovog smo mjeseca poželjeli nadopuniti i vaše beauty police te smo u suradnji s poznatim brendom Ziaja pripremili poklone. Uz svaki primjerak broja u studenome tako dobivate Ziaja Jasmine 50+ dnevnu kremu za lice u mini pakiranju (10 ml).

Ziaja Jasmine 50+ dnevna krema za lice bogata je dnevna krema protiv bora sa zaštitnim faktorom 6 na bazi maslaca od jasmina, s hijaluronskom kiselinom i mikrokolagenom, namijenjena svim tipovima zrele kože. Sadrži UVA/UVB filtre koji štite kožu od starenja, učinkovito povećava čvrstoću i elastičnost kože, zaglađuje postojeće bore te sprječava nastanak novih bora i opuštanje kože. Pruža dugotrajnu hidrataciju, reducira hrapavost kože, vidljivo njeguje i omekšava epidermu te nadomješta gubitak lipida.

DOKAZANA UČINKOVITOST:
– smanjuje bore za 24 %
– povećava glatkoću kože za 43 %
– reducira hrapavost kože za 42 %

*Učinkovitost je dokazana putem in-vivo testova, nakon 28 dana tretmana.

Foto: Guliver/Getty Images, PR