Categories Business

ROMANTIČNA NOTA PROLJETNIH TRENDOVA

Topli proljetni dani sa sobom donose uzbudljive trendove koji u garderobu vraćaju razigranost i prozračnost. Lepršave siluete, zanimljivi uzorci i lagani materijali ponovno vladaju ulicama, ali i modnim izlozima City Centera one. Uz neodoljive modele koje su u sklopu svojih proljetnih kolekcija predstavili popularni brendovi, transformirat ćete svoj look i unijeti pravu svježinu u garderobu.

No, osim novih modnih trendova, s toplijim danima nemojte zaboraviti svoj ormar obogatiti neizostavnim proljetnim klasicima i basic modelima uz koje ćete ostvariti ležeran i udoban izgled. Oversized košulje, basic majice ili, pak, nezaobilazne traperice uz svega par detalja lako ćete iz dnevne varijante pretvoriti u onu večernju.

Proljetni look odlično će upotpuniti klasični baloner koji se ponovno vratio na ulice, a u stopu ga prati plisirana suknja koja je novim kolekcijama samo potvrdila svoj status miljenice brojnih žena. U kombinaciji sa satenskim topom i zanimljivim modnim dodacima poput retro naočala i upečatljive torbice, postići ćete romantičan izgled kojim ćete plijeniti pozornost gdje god se pojavite.

Inspiraciju za jednostavne i efektne proljetne outfite pronađite na www.citymixandmatch.hr, a potom požurite u City Center one i iz raznolike ponude brendova odaberite kombinacije u kojima ćete pokoriti proljetne dane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu