Categories Business

Gotovo 10.000 gledatelja u Cineplexxu pogledalo “50 nijansi slobodniji”

Kako završava ljubavno-erotska saga Christiana Greya i Anastasije Steele doznalo je gotovo 10.000 gledatelja koji su iskoristili prve dane prikazivanja filmskog hita u Cineplexxu City Center one East i Split te do kraja napunili kino dvorane kako bi među prvima vidjeli rasplet popularne trilogije.

Sve je započelo u srijedu pretpremijernim projekcijama, a nastavilo se u četvrtak s Ladies Night eventom – posjetiteljice su okupile prijateljice, uživale u poklonima, dobrom provodu i filmu kojega su željno iščekivale, a pridružio im se i pokoji muškarac, kao što su Dalibor Petko koji je film gledao u društvu Nives Celzijus, te Saša Kopljar sa suprugom. U filmu su uživale i voditeljica Ana Strizić, stilistica Silvia Dvornik, glumica Ivana Gudelj i brojne druge osobe iz javnog života. Posebno intrigantna bila je Crvena soba – posebna prostorija koja je nastala po uzoru na istoimenu sobu iz filma. Baršun, veliki krevet, maske, bičevi i lisice dočarali su filmsku atmosferu, a da fotografije posjetiteljica budu doista posebne pobrinuo Mr. Grey koji je čekao u Crvenoj sobi. Izvrsna posjećenost i izniman interes za film nastavili su se i u danima vikenda.

A da se ovaj filmski hit dugo iščekivao govori i podatak da je za projekcije nadolazećim danima velik broj ulaznica već prodan. Stoga, brzo po svoje ulaznice na blagajne Cineplexxa City Center one East ili Split, ili ih kupite online na stranici cineplexx.hr.

Gospodin i gospođa Grey vas čekaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu