TikTokeri sada zamrzavaju beauty blendere za besprijekorno nanošenje pudera

Još jedan u nizu viralnih beauty trikova

by | 13 studenoga, 2021

U moru TikTok trendova istaknuo se još jedan koji je postao viralan. Riječ je o zamrzavanju beauty blendera i moramo priznati da nas je itekako zainteresirao.

Bili vi ljubitelj TikToka ili ne, to je idealno mjesto za otkrivanje beauty ili food trikova koji mogu biti puno praktičniji nego što mislite i, priznajemo, mi i dalje koristimo trik za duže trajanje pudera s vremena na vrijeme, kao što i kuhamo tjesteninu sa sirom i rajčicom, no ovaj trik s beauty blenderom nam je izazvao najveći interes.

Teoretski, ovo može biti jedan od najboljih trikova za koji nismo ni znali da nam je potreban – natopite beauty blender vodom kao što biste inače učinili i stavite ga u zamrzivač na sat vremena. Nakon što ga izvadite iz zamrzivača, utapkajte regularno podlogu koja vam je na licu tako lagano zamrznutom spužvicom i rezultat je kao što vidite – sjajna koža i besprijekorno nanesen puder. Naravno, nije prošlo puno vremena nakon toga i TikTokeri su počeli isprobavati ovaj trik te tvrde da im je nanošenje puno jednostavnije i da im koža izgleda više stakleno glatka nego što je to uz samo navlaženi beauty blender.

Pročitajte: 3 najbolja make-up trika koja nas je naučio TikTok

S druge strane, ima i onih koji nisu bili zadovoljni s nanošenjem pudera jer je ostao cakey i osjetio se na koži, što može biti i do teksture pudera kojoj ne odgovara ovakav način nanošenja.

@gwmakeup For a smooth & flawless finish try this!✨ #viral #makeuphack #beautyblender #foundationhack ♬ som original – 𝒈𝒓𝒖𝒏𝒈𝒆.🖤

S obzirom na podijeljena mišljenja, priznajemo, još nas više zanima pa ćemo sigurno isprobati ovaj trik u nekom od nadolazećih šminkanja, a vi nam javite svoje dojmove.

Pročitajte: 4 TikTok hair trenda koja obožavamo

Foto: Anastasiia Babakova via Getty Images