3 najbolja make-up trika koja nas je naučio TikTok

by | 13 svibnja, 2020

U moru raznih plesova i izazova na TikToku, koji su sada preuzeli i odrasli, a ne samo djeca, mogu se sve češće pronaći i korisni savjeti kad je u pitanju make-up.

Na tu popularnu platformu sve više se uključuju i beauty eksperti, influenceri i jednostavno ljudi koji se odlično snalaze sa šminkom, pa su svoje najbolje trikove odlučili podijeliti s publikom na zabavni način. Nije lako pronaći one doista korisne savjete koji će olakšati našu make-up rutinu, ali uspjeli smo izdvojiti njih nekoliko koji će vam, u skladu s trendovima u beauty svijetu, pomoći da istaknete ono najbolje.

Obrve od sapuna
Ovo je trend koji već neko vrijeme vlada na društvenim mrežama i moramo priznati da izgleda odlično. Sve što trebate kako bi postigli taj čupavi, a opet uredni look je sapun, korektor, puder, pomadu za obrve i lak za kosu. Detalje pogledajte u videu.

Dramatične trepavice bez uvijača
Uvijači za neke mogu predstavljati problem jer znaju čupati trepavice ili jednostavno imaju problem s nečim što djeluje kao sprava za mučenje ići tako blizu očiju. Trik kojim je ova TikTokerica doskočila tom problemu je da koristite fen za kosu. Na koji način provjerite u videu i pazite da koristite i hladni zrak kako si ne bi pregrijali lice. Kliknite na video i pogledajte.

Kako dobiti savršen cat-eye look
Jedan od onih lookova koji nikada neće biti dosadan je upravo cat eye kojim ćete istaknuti sve ono najbolje na vašem licu. Otkrili smo da je ključ do savršenog cat eyea upravo puder za setiranje. Kako? Pogledajte u videu.

Foto: Instagram

Moglo bi vas zanimati…

https://www.ljepotaizdravlje.hr/ljepota/ljz-shopping-lista-7-mini-tretmana-koji-kozu-instantno-osvjezavaju

https://www.ljepotaizdravlje.hr/ljepota/na-ovaj-nacin-mozete-srediti-obrve-i-sami-bez-straha

https://www.ljepotaizdravlje.hr/ljepota/najbolje-kreme-za-ruke