Još samo nekoliko dana do dokumentarca Selene Gomez o mentalnom zdravlju

by | 31 listopada, 2022
selena gomez dokumentarac mentalno zdravlje

Krajem ovog tjedna, točnije 4. studenoga izlazi dokumentarac pod nazivom Selena Gomez: My Mind & Me, koji će ukazati na važnost toga koliko je bitno osvijestite se i brinuti se o svom mentalnom zdravlju.

Ovaj dokumentarni film donijet će uvid u život Selene Gomez – kako njezinog poslovnog uspjeha tako i osobnih problema koje je proživljavala. Upravo to dovelo je do dijagnoze bipolarnog poremećaja, transplantacije bubrega i problema s mentalnim zdravljem.

Poznata pjevačica i glumica jedna je u nizu slavnih osoba koje otvoreno govore o svojim zdravstvenim problemima, pa je tako 2015. godine primila kemoterapiju nakon što joj je dijagnosticiran lupus, kronično upalno autoimuno stanje koje napada tjelesna tkiva i organe. Godine 2020. dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj. Ove godine pokrenula je Wondermind – platformu koje bi svima trebala pomoći oko brige o mentalnom zdravlju.

Redatelj dokumentarca je Alek Keshishian, a cijela priča će pokazati njezinu borbu s mentalnim i fizičkim zdravljem, ali i oporavak.

Prikazivat će se na streaming platformi Apple TV+.

Pročitajte: Pet pitanja koja si morate postaviti ako želite svoje mentalno zdravlje staviti na prvo mjesto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Foto: Instagram, @selenagomez