Selena Gomez o svom bipolarnom poremećaju, odrastanju i Wondermind platformi

by | 6 travnja, 2022
selena gomez

Selena Gomez uvelike svojim obožavateljima, ali i cijelom svijetu pokušava prenijeti poruku koliko je bitno mentalno zdravlje. Poznata pjevačica i glumica jedna je u nizu slavnih osoba koje otvoreno govore o svojim zdravstvenim problemima, pa je tako 2015. godine primila kemoterapiju nakon što joj je dijagnosticiran lupus, kronično upalno autoimuno stanje koje napada tjelesna tkiva i organe. 2020. godine dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj.

Upravo zato je krenula putem Wondermind – platforme koje bi svima trebala pomoći oko brige o mentalnom zdravlju. O tome je sada pričala u novom intervjuu za Good Morning America u kojem je podijelila informacije o sebi kako bi pomogla onima koji se nose sa sličnim problemima te objasnila kako joj je upravo razumijevanje njezinog mentalnog zdravlja “najvažnija stvar na svijetu”.

Pročitajte: Selena Gomez pokazala ožiljak od operacije i progovorila o prihvaćanju tijela

“Onih dana kad mi je teško ustati iz kreveta poželjela sam imati platformu poput ove, čak i ako mi je trebalo malo vremena da se uživim u nju, jednostavno je tu. I postoji nešto što je u tome uistinu utješno”, iskreno je rekla Selena Gomez.

U cijelom intervjuu osvrnula se i na svoje odrastanje pošto je u javni svijet ušla kad je bila jako mlada, još davne 2007. godine. Istaknula je koliko je bitno od nekih stvari odmaknuti se na vrijeme kad vidite da više ne ide i kad se ne osjećate dobro. U svemu tome pomoglo joj je i to što više nije koristila internet.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Pročitajte: Selena Gomez otkrila tri stvari koje radi kako bi sačuvala mentalno zdravlje

Izvor: youtube.com

Foto: Kevin Winter/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images