Jennifer Garner otkrila kako se oslobađa od stresa prije spavanja

by | 27 listopada, 2023
oslobađanje od stresa prije spavanja

Slavna glumica Jennifer Garner vodi prilično zaposlen život. Kada ste majka troje djece koja ima i brojne poslovne projekte, neminovno je da se svakodnevno susrećete sa stresom pa taj problem ne zaobilazi ni Garner.

Međutim, glumica je pronašla svoj ispušni ventil, odnosno način za oslobađanje od stresa.

Oslobađanje od stresa: efektivna rutina za Jennifer

Naime, Jennifer ima wellness ritual koji redovito provodi prije spavanja, a koji joj pomaže da se smiri, resetira i ostane uravnotežena, što je otkrila za Maire Claire.us.

“Neposredno prije spavanja pišem svoj dnevnik – barem nešto. Pokušavam odagnati negativne osjećaje. Mislim, ako netko ikad pronađe moje dnevnike (ne daj Bože), čitat će puno toga što pišem samo da bih ga izbacila pa da to bude na stranicama umjesto u meni”, kaže glumica i dodaje: “Onda stvarno pokušavam pronaći nešto pozitivno za pisanje o tome – ono na čemu sam zahvalan i sve dobre stvari. To je toliko smirujući dio moje noći da ponekad imam problema ostati budna.”

oslobađanje od stresa prije spavanja

Svoje oslobađanje od stresa glumica je upotpunila ritualom ljepote

Jennifer Garner također je pronašla način za ublažavanje stresa u svojoj rutini njege kože.

“Znam što želim od toga”, kaže ona.

Stoga pozadinskom glazbom, svijećom, difuzorom i linijom proizvoda za njegu kože stvara atmosferu u svojoj kupaonici.

“Kada spavam, tražim od svoje kože da radi za mene. Ili želim da se regenerira retinolom, ili je želim pojačati hidracijom tako da se probudim svježa, puna i hidratizirana”, otkriva Garner.

Iako ne radi masaže lica, ne propušta nanijeti proizvode na vrat u njezi kože. “Moja mama uvijek je govorila: ‘Ne zaboravi svoj vrat. Moraš hidrirati vrat’.”, kaže Jennifer.

Pročitajte: Jutarnji mindfulness rituali: dovoljno je 5 minuta da promijenite svoj dan 

Foto: Emma McIntyre/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images North America; Jon Kopaloff/Stringer Getty Images Entertainment via Getty Images North America