Kako izgleda menstrualna odjeća za trening? Ovaj brend ima stylish odgovor

by | 19 siječnja, 2021
sportska odjeća menstruacija

Na pomisao vježbanja za vrijeme menstruacije mnoge će žene potpuno nezainteresirano odmahnuti rukom. Jer, dok nas grčevi drže sklupčanima u položaju fetusa, i sama pomisao na trening je previše, i to je potpuno u redu.

No pripadate li grupi žena (sretnica!) koja nema teške i bolne menstruacije, vjerujemo da vam trening u ovom periodu nije stran, tim više što i neka znanstvena istraživanja pokazuju da vježbanje može smanjiti razinu boli, o čemu smo vam već pisali. Također smo vas upoznali i s brendovima koji u svojoj ponudi imaju menstrualne gaćice koje predstavljaju zanimljivu zamjenu za jednokratne higijenske uloške, u slučaju da niste na “ti” s menstrualnim čašicama. Sada je pak napravljen i korak dalje – brend Thinx predstavio je menstrualnu odjeću za trening. (Pročitajte: Održivi brend izbacio predivne menstrualne gaćice za potrebe svih žena)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Thinx (@shethinx)

Kao jedan od najpoznatijih brendova menstrualnih gaćica, Thinx je sada razvio i sportsku “menstrualnu” odjeću sa zavidnom razinom upijanja. Nova kolekcija sportske odjeće sastoji se od četiri udobna modela s ugrađenim Thinx menstrualnim donjim rubljem – tajica, biciklističkih hlačica, kratkih hlača i bodija. Komadi su napravljeni od rastezljive tkanine koja se brzo suši i osigurava laganu kompresiju, a dolaze u crnoj, sivoj i maslinasto zelenoj boji. Ono najzanimljivije – moć upijanja ovih sportskih komada ekvivalentna je onoj dva normalna tampona (biciklističke hlače), pa sve do pet normalnih tampona (bodi i kratke hlače). (Pročitajte: 3 menstrualna proizvoda koja su dobra za prirodu i vaš džep)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Thinx (@shethinx)

Za one koji cijene praktičnost i udobnost, dobra je vijest da bodi, osim menstrualnih gaćica, ima ugrađen i grudnjak, kratke hlače imaju ušiven džep s patentnim zatvaračem, dok tajice i biciklističke hlačice imaju džepove predodređene za male grijače. S obzirom na to da su ovi komadi uistinu posebni, cijene nisu malene, pa tako hlačice možete kupiti po cijeni od 426,69 kn, bodi i biciklističke hlače su 492,33 kn, a tajice su 623,62 kn. Thinx Activewear kolekciju možete pronaći na službenoj stranici.

Foto: PR, Instagram