5 inovativnih brendova donjeg rublja koji su osmislili posebne gaćice za menstruaciju

by | 3 srpnja, 2020

Dani kad imamo menstruaciju mogu nam utjecati na puno životnih aspekata.

Osim što će nas umoriti i iscrpiti, redovito u tom periodu tražimo čvršće gaćice za koje smo sigurne da kroz njih nećemo prokrvariti ako nam se pomakne uložak ili procuri tampon. Jer kome se to barem jednom u životu nije dogodilo? Neki preferiraju čipku, neki romantično, a neki “pucaju” isključivo na komfor, no onih dana u mjesecu, svi nekako imamo jednak zajednički nazivnik – praktičnost, kako bi menstruacija bila što podnošljivija.

Upravo takve praktične, održive i inovativne brendove donjeg rublja, čije gaćice ne propuštaju nijedno krvarenje i koriste se umjesto tampona i uložaka donosimo u nastavku.

Aisle
Napravljene da upijaju do četiri tampona, Aisle gaćice dolaze u četiri različita dizajna – bikini visokog struka, Hipster nešto niže, Boxer Brief koje su klasične i Brief koje potpuno prekrivaju stražnjicu. Ovo su menstrualne gaćice koje možete ponovno koristiti tako da ih operete, a tvrtka koja ih proizvodi, proizvodi i perive uloške te menstrualne čašice.

Knix
Ova tvrtka opisuje se kao ona koja osnažuje žene da se osjećaju potpuno slobodno. Cijeli brend odlična je kombinacija sportskog i elegantnog, pa će se pronaći i onih komada s čipkom. Upijaju do dva tampona, pa se ne morate brinuti da ćete prokrvariti, a komotno u njima možete i trenirati za vrijeme menstruacije.

Modibodi
Ovaj brend ima rang veličina od XS do 6XL, tako da pristaje na baš svaki oblik tijela. Možete birati i između različitog dizajna i za različite jačine krvarenja, od blage do najjače.

Revol Girl
Ovaj stylish dizajn podsjetit će vas na Rihanninu kolekciju donjeg rublja Savage X Fenty, ali drže i donje rublje za mjesečnicu koje vas drži sigurnima, a izgleda odlično. Svaki komad ručno je rađen i izbor veličina seže do XXL.

Dear Kate
Još jedan brend donjeg rublja koji je fokusiran na body positivity, a možete pronaći modele za svačiji ukus, s prozračnim tkaninama koje neće propuštati, ni nakupljati bakterije. Ne koriste plastiku koja se često koristi u donjem rublju za mjesečnicu, a udobnost je na vrhuncu.

Foto: Unsplash