Zvijezde body positivity pokreta imaju par važnih poruka o putu do ljubavi prema sebi

by | 26 prosinca, 2021
Ashley Graham

Ove zvijezde body positivity pokreta šalju jednostavnu poruku: svako tijelo je lijepo i nemamo se čega sramiti!

U savršenom svijetu društvenih mreža, gdje uglavnom gledamo idealna lica, tijela i živote, pravo je osvježenje kad netko ipak progovori istinu. “Genuinfluenceri”, osobe koje govore o problemima bez ustručavanja, polako, ali sigurno osvajaju online svijet zasićen “savršenim”.

A ovom sve jačem pokretu, kao i želji da mlađe (ali i starije) generacije prihvate sve svoje mane i vrline, priključile su se i velike zvijezde. Neke zvijezde dio su body positivity pokreta i prije nego što je on postao aktualan, a evo i koje su naglasnije…

Zvijezde body positivity pokreta

Lizzo

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lizzo (@lizzobeeating)

Ova pjevačica uči nas da radikalno volimo – sebe!

“Počela sam pričati sa svojim trbuhom ove godine. Šaljem mu poljupce i hvalim ga. Prije sam ga mrzila, ali on je dio mene i učim radikalno voljeti svaki dio svog tijela”, poručila je na Instagramu.

Pročitajte: Lizzo ponovno ruši nametnute beauty standarde

Demi Lovato

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

Pjevačica se godinama borila prihvaćanjem svog tijela, a sada je u tome i uspjela, čini se.

“Shvatila sam da je nemoguće postići savršenstvo bez obzira na to tko ste. Možete biti najljepša osoba na svijetu, ali i dalje nećete biti savršeni. Odlučila sam prestati trošiti vrijeme na brigu i živcirati se oko nebitnih stvari. Do kraja života brinut ću se o stvarima koje su doista važne. Više ne jurim za savršenstvom jer znam da ne postoji. Cilj je pronaći balans. Da, ovo je bilo dugo putovanje, ali i dalje učim.”

Ashley Graham

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Ova manekenka poznata je kao zagovornica prirodnog izgleda i često šokira javnost svojim objavama.

“Mrzim činjenicu da se konstantno raspravlja o mom tijelu. Ne znam je li se ikad toliko raspravljalo o nekom muškarcu. Ono što me motivira da nastavim pričati o ovome je to što sama nisam imala s kim razgovarati kad sam bila mlađa. Moje objave su stvarne i “sirove” jer želim pokazati svima da žene stvarno imaju celulit, salo, strije…”

Pročitajte: Ashley Graham pokrenula “self love” izazov i podsjetila na važnost slavljenja sebe

Anne Hathaway

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anne Hathaway (@annehathaway)

“Nije sramota dobiti višak kilograma tijekom trudnoće (ili bilo kad). Nije sramota da vam treba više vremena smršavjeti (ako to uopće želite). Nije sramota rasplakati se kad shvatite da više ne možete odjenuti omiljene traperice. Tijela se mijenjaju. Tijela rastu. Tijela se smanjuju. To je sve ljubav (i nemojte dozvoliti da vas itko uvjeri u suprotno)”, poručila je glumica.

 

 

Tekst: Aleksandra Dudvarski za lepotaizdravlje.rs
Foto: Dimitrios Kambouris/Staff via Getty Images Entertainment, Instagram