Ashley Graham: Ovako izgleda tijelo i strije žene tik prije poroda!

by | 3 prosinca, 2021
ashley graham

Ashley Graham uskoro bi trebala roditi blizance, a da se porod sve više bliži terminu dokazuje i njezina fotografija koju je podijelila na Instagramu. Nakon što je obožavateljima pokazala svoju rutinu joge, sada je pozirala gola i pokazala svoj trbuh, a istovremeno i strije koje je “zaradila” u trudnoći. “Justin je rekao da moje strije izgledaju kao drvo života”, napisala je 34-godišnja zagovornica tjelesne pozitivnosti, referirajući se na svog supruga Justina Ervina. Na fotografiji pozira s jednom rukom iza glave, a drugom prekriva grudi, ali svima je vidljiv njezin trbuh i strije.

Fotografija je naišla na mnoge pohvale njezinih prijatelja i pratitelja: “Žensko tijelo je čudo” – napisala je njezina kolegica i zagovornica tjelesnog samopouzdanja Iskra Lawrence. Ljepotu najnovije fotografije priznale su i manekenke Helena Christensen i Christy Turlington.

 

Ovo nije prvi put da Ashley slavi svoje tijelo – u veljači 2020., u manje od mjesec dana nakon što je rodila svoje prvo dijete, podijelila je krupni plan svog trbuha i strija s kratkim natpisom: “Ista ja. Nekoliko novih priča.” Također, podijelila je i postporođajni video svojih strija kasnije te godine. Velika je zagovornica prihvaćanja svih vrsta strija – ne samo onih iz trudnoće i ne ustručava se javno ih pokazati i govoriti o njima. Ipak, prihvaćanje tijela je nešto na čemu je morala poraditi.

Tijekom jednog intervjua za Health.com, priznala je da samoljublje zahtijeva vježbu, ohrabrujući ljude da svaki dan sami sebi kažu: “Volim te” u ogledalu. “Na prvu se čini ofucano, pa čak i lažno”, priznala je.”Ali glumiš to sve dok ne uspiješ.” Dodala je da osjećaj samopouzdanja ne dolazi preko noći, na njemu treba raditi.

Podržavamo svaki istup osoba koje javno podržavaju i govore o prirodnosti tijela – iako je mnogima nezamislivo i možda nešto što prvi puta vide, žensko tijelo posebice kroz trudnoću prolazi kroz mnoge promjene, od fizičkih do emocionalnih. Svaka žena je drukčija, pa samim time i svaki porod i trudnoća, ali svaka je jednako vrijedna, a “ožiljci” poput strija koji ostaju i nakon trudnoće samo su podsjetnik na malo biće koje imate kraj sebe cijeli život i definitivno nešto čega se ne treba sramiti!

 

Foto: Instagram