Zabavne blagdanske aktivnosti za osobe koje Božić provode s partnerom

by | 22 prosinca, 2020

Božićni blagdani oduvijek su predstavljali zajedništvo te druženje s najužim krugom obitelji, odnosno s najdražim ljudima.

S obzirom na to da su nam ovih blagdana ograničena kretanja, velik broj osoba bira Božić proslaviti s partnerom ili partnericom. Ako ovogodišnji Božić provodite sa svojom osobom zbog toga što su vam drugi planovi uključivali odlazak iz županije ili ako želite biti dodatno oprezni zbog pandemije, nemojte očajavati. Božić u paru može biti itekako zabavan.

Prisjetite se tradicija iz djetinjstva

Bez obzira na to je li vam ovo prvi zajednički solo Božić ili ste ih već imali, uvijek je lijepo prisjetiti se obiteljskih tradicija iz djetinjstva. Napravite popis stvari koje ste voljeli raditi kad ste bili dijete i ovih blagdana ponovno ih oživite. Isto tako, nemojte zaboraviti stvoriti vlastitu tradiciju. Dobra je stvar što će se ona vrlo vjerojatno roditi dok budete evocirali one koje ste rado činili sa svojom obitelji.

Napravite listu omiljenih blagdanskih filmova

Blagdani nisu blagdani ako ne pogledate prva dva dijela serijala Sam u kući, zar ne? No taj je popis zasigurno poduži, a uživanje u zajedničkim omiljenim filmovima donosi posebnu energiju u dom. Ako vam pak fali filmova, možemo vam pomoći u odabiru klasika, ali i novijih božićnih filmova kojima ćete uljepšati ove blagdane. (Pročitajte: Pet zimskih filmova koji će vas uvesti u sezonu snijega te zabaviti i nasmijati)

Pronađite novi način zbližavanja

Iako će sve navedene aktivnosti s popisa doprinijeti zbližavanju, postoje načini na koje se možete dublje upoznati s namjerom. Primjerice, možete otvoreno pričati o novim načinima na koje možete začiniti svoj seksualni život ili odgovoriti na 36 pitanja za zbližavanje u bolje upoznavanje.

Napravite tulum uz omiljenu glazbu

Tko kaže da su tulumi stvar prošlosti u novoj normalnoj stvarnosti? Iako ga možete napraviti i bez ičijeg prisustva, tulum je uvijek bolji u prisustvu osobe koju najviše volite. Pustite omiljenu glazbu, plešite, pjevajte i nazdravite s omiljenim pićem. (Pročitajte: 5 najboljih novogodišnjih online dočeka koje možete pratiti besplatno iz sigurnosti svoga doma)

Kuhajte zajedno

Kuhanje je aktivnost koja spaja ljude na nekoj višoj razini. Čak i ako niste vješti u kuhinji, ovih blagdana pokušajte napraviti najjednostavnije recepte. Ne postoji ništa ljepše od uživanja u vlastitom produktu kuhanja, osobito kada je u kuhanje bila uključena vaša najdraža osoba. (Pročitajte: Povrće i voće u centru blagdanskog stola food blogerice Anđele Ivčević)

Foto: Nicole Michalou/Pexels