5 najboljih novogodišnjih online dočeka koje možete pratiti besplatno iz sigurnosti svoga doma

by | 19 prosinca, 2020

Godina 2020. nije godina kojoj smo se svi nadali dočekujući je prošlih blagdana. No to ne mora značiti da je ne možemo “otjerati” sa stilom.

Iako svjesni činjenice da ovog dočeka većina ljudi neće izaći iz svojih domova, moramo napomenuti da postoje zabavni i zanimljivi načini na koje možemo provesti Silvestrovo ove tmurne 2020. Ako ostajete doma ili odlazite u domove onih s kojima ste se zajedno čuvali i pridržavali mjera, pripremili smo vam vodič za najbolje virtualne evente koje možete pratiti potpuno besplatno. Ovo su naši favoriti koji Silvestrovo mogu učiniti ljepšom i ugodnijom.

Defected’s final “We Dance As One” party

Ovog Silvestrova moći ćete se zabaviti uz zvukove najboljih svjetskih house izvođača. Ako volite dobar elektronski zvuk i ako vam nedostaju znojna plesanja i gužvanja po klubovima, pronađite ih na njihovoj Facebook stranici i pratite ovaj plesni party potpuno besplatno.

Jean-Michel Jarre uživo iz crkve Notre-Dame

Jean-Michel Jarre jedan je od najvećih glazbenih imena današnjice. Ovog francuskog skladatelja i izvođača moći ćete pratiti uživo. Jarre će virtualno biti smješten u jednoj od najčudesnijih svjetskih građevina – crkvi Notre-Dame, dok će svoju glazbenu čaroliju izvoditi u studiju u blizini crkve. Ovo se ne propušta!

Edinburški Hogmanay

“Hogmanay” – škotska riječ za Silvestrovo – tradicija je kojoj svake godine prisustvuje gotovo 150.000 posjetitelja tijekom tri dana u Edinburghu. Proslava započinje uz svjetlucavu procesiju pod bakljama, a sve kreće 30. prosinca i nastavlja se do Nove godine. Ove godine ova će se tradicija izvoditi online, pomoću dronova koji će prenositi vizualnu gozbu koju će moći pratiti cijeli svijet potpuno besplatno.

YouTube party s Dua Lipom

YouTube se potrudio ljudima koji ostaju doma ponuditi šarolik programa. Osim Dua Lipe, moći ćemo pratiti performanse brojnih drugih zvijezda koje će putem glazbe ili govora zabavljati i uljepšavati Silvestrovo. Matthew McConaughey, Demi Lovato, RuPaul, Emma Chamberlain, Dua Lipa, Karol G, i Kane Brown samo su neki od njih.

Novogodišnja noć na Time Squareu

Svi smo u nekom trenutku maštali o njujorškom dočeku Nove godine. Iako je ove godine sve otkazano, slavnu novogodišnju noć na Time Squareu i spuštanje kugle moći ćemo pratiti iz svojih domova. Svaka osoba koja poželi prisustvovati ovom dočeku moći će virtualno prošetati kroz Time Square.

Foto: Cottonbro/Pexels