Wellbeing influencerice koje pratimo za dozu smirenja i poboljšanja zdravlja

Unesite pozitivne promjene u život već danas

by | 13 ožujka, 2023
Influenserice vrijede praćenja

Bez obzira na to volite li pilates, ljubiteljica ste veganske prehrane koja stalno iskušava nove recepte ili se brinete o svome zdravlju na holistički način, uvijek možete računati na Instagram kao izvor inspiracije. Brojne su autorice, učiteljice i stručnjakinje koje na svojim profilima svakodnevno dijele vrijedne savjete i praktične alate za poboljšanje kvalitete života.

Bilo da želite poboljšati svoju prehranu, početi prakticirati neke od mindfulness metoda za mentalno osnaživanje ili, jednostavno, želite poboljšati svoj stil života općenito, ovo su neki od profila koje valja slijediti u stopu.

Wellbeing influencerice vrijedne pažnje

@Naturally.Sassy

Sassy Gregson-Williams bivša je balerina koja sada podučava barre putem svoje online platforme Ballet Barre By Sassy. Njezini biljni recepti također su dokaz da smanjenje konzumiranja mesa i mliječnih proizvoda ne mora biti ni jednolično ni komplicirano.

@TheGoddessSpace

Slijedeći drevne duhovne ženske prakse, Anoushka Florence stvara prekrasne, svete prostore za podršku i osnaživanje žena. Održava duhovne seanse “jedan na jedan”, krugove nomadskih žena i intimna ritualna okupljanja – posjetite njezin profil za trenutnu dozu smirenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anoushka Florence (@thegoddessspace)

@MissNutritionist

Nakon što je pala u nesvijest od, kako je kasnije otkrila, burnouta, Rosie Millen sljedeće tri godine bila je vezana za krevet. Sada radi kao nutricionistkinja specijalizirana za upravljanje umorom i stresom, a treba je slijediti ako tražite malo više ravnoteže između poslovnog i privatnog u svom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie Millen (@missnutritionist)

Pročitajte: Pet namirnica koje bi svaka žena u 40-ima trebala jesti za brži gubitak na težini

Foto: iStock/Getty Images Plus