Uz svaki primjerak novog broja “Ljepote&zdravlja” dobivate poseban poklon

by | 30 rujna, 2020

Novi broj “Ljepote&zdravlja” stigao je na kioske! Nakon što smo ga prelistali i otkrili vam djelić onoga što vas očekuje, vrijeme je da vas detaljnije upoznamo i s poklonom koji vas čeka uz svaki primjerak broja za listopad.

Početak jeseni svima nam je pao teže no inače jer, osim što smo svjesni činjenice da nas nakon sunčanog ljeta očekuju tmurniji i hladniji dani, što kod mnogih može uzrokovati sezonski afektivni poremećaj, ova je jesen došla s oblakom nepoznanica. Kako će ona izgledati s obzirom na COVID-19, ne znamo, no ono što znamo jest da posebnu pažnju moramo pridati svom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Kako bismo vam barem malo olakšali, ali i uljepšali početak jeseni, u suradnji s prijateljima iz Tinkture za vas smo pripremili Tinktura gel za suho pranje i dezinfekciju ruku! Ovaj gel koji ćete, vjerujemo, uistinu iskoristiti u narednim tjednima, pomaže održavati optimalnu higijenu ruku, što igra važnu ulogu kod samozaštite od infekcija bakterijskog i virusnog izvora. Gel njeguje i dezinficira, stane u svaki džep, a koristan je u automobilu, na putovanju, u školi, na izletu, u šetnji s djecom, vrtu i parku, na radnom mjestu, na javnim mjestima, kod društvenih kontakata… Gel ne isušuje kožu i ne ostavlja tragove. Ruke će nakon uporabe biti dezinficirane, hidratizirane i njegovane. Formula je razvijena sa 65 % denaturiranog alkohola (99 postotne kakvoće).

Uživajte u novom broju, ali i u poklonu!

Foto: PR, Milan Popovic / Unsplash