Ususret Uskrsu: provedite slatke trenutke uz Dr. Oetkera i osvojite vrijedne nagrade

by | 20 ožujka, 2021
Dr. Oetker

Uključite se u veliku nagradnu igru u kojoj ćemo odabrati čak 21 sretnog dobitnika!

Dr. Oetker, omiljeni brend svih sladokusaca, ove godine je pripremio posebno iznenađenje za svoje kupce povodom obilježavanja Uskrsa. U ovoj blagdanskoj nagradnoj igri, svi oni koji vole i rado kupuju Dr. Oetker sastojke za pripremu uskrsnih delicija, imat će priliku svakoga dana osvojiti 1.000,00 kuna na potrošačkoj kartici i jedinstvenu plišanu ovčicu za najmlađe.

Sudjelovati možete od 15. ožujka do 4. travnja, a priliku imaju svi oni u čijim se košaricama u dućanu pronađu Dr. Oetker proizvodi u minimalnom iznosu od 50 kuna. Nakon toga, sve što je potrebno učiniti jest sačuvati račun, unijeti ga zajedno s osobnim podacima na www.oetker.hr, imati malo sreće i svakodnevno pratiti objavu imena dobitnika kojima će ovakvo iznenađenje neupitno uljepšati ovogodišnje uskrsne blagdane i proljetne dane.

Dr. Oetker

Tradicionalni recepti svake su godine sastavni dio svečanih stolova diljem Lijepe Naše

Smisao Uskrsa je slaviti zajedništvo, mir i ljubav u krugu najbližih. Kao neizostavan dio svečane atmosfere, na ovim se prostorima desetljećima priprema čitav niz jela jedinstvenih za različite dijelove Lijepe Naše, čiji se recepti rado prenose s koljena na koljeno. U Dalmaciji se tako od pamtivijeka pripremaju autohtona rožata, kroštule i fritule, dok Istrijani Uskrs dočekuju s poveticom, prepoznatljivom savijačom s jabukama i orasima te slatkom pincom koja se posljednjih godina priprema gotovo u cijeloj Hrvatskoj. Uskrs će u Zagorju teško proći bez zagorskog slatkog kruha, a u Slavoniji pak bez mađarice i salenjaka. Blagdanski će stolovi diljem Hrvatske, bez obzira na regije i njihove posebnosti, biti puni sitnih mirisnih kolačića poput vanilin kiflica i paprenjaka. Koji se god desert našao u pećnici, njegovim će okusima i mirisima posebno doprinijeti prepoznatljivi sastojci iz Dr. Oetkera, poput praška za pecivo, vanillin šećera, kvasca te brojnih drugih – ključnih kako bi sve slastice bile upravo onakvih okusa i mirisa koji podsjećaju na tradiciju i trenutke kakve povezujemo s razdobljem koje se bliži.

Pravila i detalje o nagradnoj igri pronađite na web-stranicama Dr. Oetkera. Sretno!

Dr. Oetker

Foto: PR