Viralni trik za punije usne koji je osmislio Mario Dedivanović: “Lifting” usana bez kirurških intervencija

by | 5 prosinca, 2021
trik za punije usne mario dedivanovic

Tiktok trik za punije usne osmislio je make-up umjetnik Mario Dedivanović, a njegov savjet postao je viralan.

Operacije, botoks, fileri, tetovaže… Svi ovi tretmani mogu za cilj imati punije usne, ali nijedan kozmetički tretman ili zahvat ne dolazi i bez poneke mane. Operacije zahtijevaju period oporavka, fileri i botoks zahtijevaju prepravke i nadopunjavanja, a svi ovi tretmani su i veliki udar na džep.

Želite li izbjeći sve navedeno, no kreirati efekt punijih usana, poslušajte savjete make-up umjetnika Marija Dedivanovića. U pitanju je make-up stilist Kim Kardashian i osnivač kozmetičke linije Makeup by Mario. Mario je osmislio tehniku koja imitira pune usne pomoću šminke, a evo i kako se ova tehnika koristi.

Pročitajte: Puder usne velik su hit: Kako kreirati ovaj look?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Viralni trik za punije usne

Otkako je prošlog mjeseca lansirao make-up liniju, Mario je otkrio i svoj trik pomoću kojeg usne izgledaju punije. Od tada, njegov savjet proširio se TikTokom i gotovo da nema djevojke koja ga nije isprobala.

“Ono što dovodi do mladolikijeg izgleda prilikom operacije jest podizanje gornje usne, pa se samim time smanji udaljenost između nosa i usne. A to možete postići i koristeći olovku za usne”, započinje Mario.

“Cilj je stvoriti malo punije i podignutije usne. Kad uokvirite usne, ponovnim slojem uokvirite samo središnji dio gornje i donje usne. Pratite prirodnu liniju usana. Zatim dodajte malo sjenila na vanjskim kutovima usana. Izblendajte iscrtanu liniju četkicom da biste stvorili prirodnu dimenziju. Nakon toga nanesite omiljeni ruž.”

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u videu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Tekst: Aleksandra Dudvarski za lepotaizdravlje.rs
Foto: puhhha/iStock via Getty Images Plus