Puder usne velik su hit: Kako kreirati ovaj look?

by | 4 prosinca, 2021
puder usne

Puder usne postale su vrlo popularne onog trenutka kad smo počeli nositi maske, uslijed pandemije koronavirusa.

Pandemija koronavirusa uistinu nas je promijenila. Osim načina razmišljanja i vrijednosti koje sada više cijenimo, promijenili smo i način odijevanja, kao i make-up rutinu. Sada je u cilju da nam odjeća bude udobna, a trendi. Istovremeno, šminka mora biti postojana, osobito zbog nošenja maski.

Zato vam predstavljamo nov način šminkanja usana koji je ekstremno popularan u posljednje vrijeme. Cilj je da imamo obojene usne, bez bojazni da će se ruž razliti ili preslikati na drugi dio lica, zbog nošenja maski.

Puder usne – kako postići ovaj look?

Efekt puder usana ekstremno je šarmantan, a usne ne djeluju suho, kao što je slučaj s određenim mat i dugotrajnim ruževima. Ali, kako postići ovaj efekt?

Usne prvo uokvirite olovkom, a zatim na njih nanesite željenu boju ruža. Utapkajte ruž ubrusom ili papirnatom maramicom.

Zatim, preko ubrusa ili maramice, na ruž četkicom (ili spužvicom), nanesite puder u kamenu. Maramica u ovom slučaju služi kao filter.

Pročitajte: Najbolji ruževi za jesen koji ne isušuju usne

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Medicalskincare x PMU (@beautyxmed)

I voilà! Dobili ste efekt puder usana, u kojem su one obojene, bez bojazni da će se ruž skinuti ili preslikati na masku.

Iako proces zvuči komplicirano, zapravo nije, a u slučaju da isprobate ovaj izgled, vjerujemo da nećete požaliti!

Tekst: Aleksandra Dudvarski za lepotaizdravlje.rs
Foto: @emilietommerberg/Instagram